3d commerce webshop

Wat is 3D commerce?

3D commerce is de term die we gebruiken voor het weergeven van een product in 3 dimensies. Het is net alsof je het product in je hand hebt en het rondom kunt bekijken. Het kan een product van een retailer zijn, maar je kunt ook denken aan het in 3D weergeven van een schaalmodel van een woning door een bouwprojectontwikkelaar. Driedimensionale modellen worden daarnaast gebruikt voor augmented reality. Vanaf begin Q3-2020 is het mogelijk om, zonder app, direct vanuit je webshop jouw product in augmented reality te showen aan jouw klant. Stel je verkoopt kasten in jouw 3d commerce webshop. Hoe gaaf is het als de klant met augmented reality direct kan zien hoe deze kast staat in zijn eigen woonkamer!

Een 3D model maken voor jouw webshop?

In het verleden liet je jouw productcatalogus voor jouw webshop waarschijnlijk fotograferen door een professional. Voor 3d e-commerce stopt het hier niet. Het werkt namelijk net even anders met een 3D model voor een e-commerce webshop. Want de volgende stap is het maken van een 3D bestand van jouw product of (schaal)model. Via bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn configureer je jouw product naar bijvoorbeeld een filmbox formaat (.fbx), een Collada formaat (.Dae) of een .OBJ-indeling. Hiermee maak je een exact model waarmee je het product van alle zijden kunt bekijken.

Ik wil een 3D e-commerce webshop

Wij durven zo ver te gaan en te stellen dat, over niet al te lange tijd, driedimensionale weergave van producten en het laten zien in augmented reality de standaard wordt in e-commerce. Wil je aan de slag met het weergeven van jouw producten in 3D in jouw webshop? Niet alle e-commerce platformen zijn momenteel geschikt voor het weergeven van 3D modellen. Meer weten over het mogelijk maken van een 3d commerce webwinkel? Dan kun je contact met ons opnemen.

Een 3D e-commerce webshop van Certigon

Certigon heeft ervaring met het opleveren van 3D e-commerce webwinkels. Wij werken hiervoor graag met NopCommerce als basis om jouw webshop te bouwen. Naast de mogelijkheid voor het implementeren van 3D in jouw webshop biedt NopCommerce een combinatie van open source en commerciële software op basis van Microsoft ASP.Net Core en Microsoft SQL/MySQL. Het is een ideale e-commerce platform oplossing voor zowel corporate als kleinere bedrijven voor het leveren van fysieke alsook digitale goederen. Alle features die je als webshop nodig hebt kun je implementeren in dit platform van NopCommerce, waaronder vele gave marketing tools voor bijvoorbeeld content marketing en aanpasbare feeds voor o.a. Google Shopping.

3D e-commerce

Meer weten over een 3d commerce webshop?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl