API ontwikkeling

API de bouwstenen voor integratie

API de bouwstenen voor een integratie

Een applicatieprogramma-interface (API) is een set routines, protocollen en hulpmiddelen voor het bouwen van softwaretoepassingen. Kort gezegd specificeert een API hoe softwarecomponenten moeten samenwerken. Bovendien worden API’s gebruikt bij het programmeren van grafische gebruikersinterface (GUI) componenten in de rol van het aanbieden van de data en logica. Een grafische gebruikersomgeving is de grafische schil die een gebruiker in zijn dagelijkse werkzaamheden gebruikt. Een goede API maakt het gemakkelijker om een programma te ontwikkelen doordat het alle bouwstenen levert. Een programmeur plaatst dan de blokken bij elkaar. Hierbij kunnen wij de nieuwste technologieën leveren als RESTful en GraphQL. API’s zijn ook heel goed inzetbaar bij het ontwikkelen van koppelingen of het opzetten en ontwikkelen van een Business Intelligence oplossing met bijvoorbeeld Power BI (PowerBI)

Verschillende afnemers

API’S worden veel gebruikt als je software maakt voor verschillende afnemers. Afnemers kunnen zijn: een Mobiele App, een website of een third-party website die jouw functionaliteit of data wil integreren. Een oplossing die gebaseerd is op een API is hierdoor ook direct bruikbaar voor andere afnemers. Wij zorgen er ook voor dat de API altijd schaalbaar is; de API kan op meerdere machines tegelijk draaien om zo piekbelasting op te vangen. Wij zorgen er altijd voor dat de API de juiste security heeft zodat de data veilig is en blijft.

Proef maar

Bij nieuwe klanten hanteren wij een proefperiode van twee maanden. Voorafgaand aan deze proefperiode bepalen wij samen met de klant een aantal factoren waarop een evaluatie van deze eerste twee maanden kan worden gebaseerd. Tijdens deze evaluatieperiode factureren wij onze uren tegen een gereduceerd tarief. Wanneer blijkt dat wij niet hebben voldaan aan de afspraken vastgelegd voor de proefperiode dan blijft het bij dit gereduceerde tarief. Als blijkt dat wij de werkzaamheden tijdens deze proefperiode wel naar tevredenheid hebben uitgevoerd dan sturen wij een aanvullende factuur voor het normale tarief. Zo kan een klant proeven van onze diensten.

Wij leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs, gegarandeerd! Er zijn ook oplossingen mogelijk die 5 tot 10 jaar garantie kunnen bieden. Vraag naar de voorwaarden.

Wij staan voor u klaar om een API voor u te ontwikkelen. Certigon is uw software specialist in Apeldoorn, Deventer en Zutphen, ook wel de stedendriehoek.

Voor meer informatie over andere software ontwikkel diensten verwijzen wij u graag de pagina softwareontwikkeling. Voor referenties kunt u onze referentie pagina bekijken.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.