17 september 2020 Marketing team

Betrouwbare software: vertrouw er blindelings op!

Als we zeggen: “Elke organisatie draait op software”, dan is dat niet overdreven. In het huidige tijdperk is het bijna onmogelijk om geheel “softwarevrij” te zijn. Of het nu gaat om de administratie of om het aansturen van machines, een goed softwarepakket is nodig voor een soepele bedrijfsvoering. De gezegden: “staat als een huis” en “stort in als een kaartenhuis” zijn heel goed van toepassing als het gaat over bedrijfssoftware. Maar hoe belangrijk is het nu eigenlijk dat je hier écht in investeert, zodat je blind kunt vertrouwen op de gebruikte software?

Mails die niet versturen, software die niet wil laden, en tot overmaat van ramp besluit je pc om vast te lopen en vanzelf af te sluiten en al je werk gaat verloren. Een herkenbare situatie? Alle bedrijfsprocessen, of je nu bij een high tech ICT bedrijf werkt of bij de plaatselijke krant, zijn tegenwoordig verbonden. Een agenda waarin je werkzaamheden kan plannen, een administratiesysteem of het digitaliseren van de workflow. Zonder betrouwbare software ben je in de huidige maatschappij nergens meer. Waarom zou je alles handmatig bijhouden met alle mogelijke missers van dien als het ook geautomatiseerd kan?

Waarom digitaal?

Heb je er weleens bij stil gestaan dat jouw handmatige werkzaamheden voor de invoer of verwerking van data veel geld kost? Daarnaast komen er ook risico’s bij kijken wanneer je handmatig informatie in een digitaal systeem invoert. Het kost meestal veel tijd en tijd is geld. Dus hoe minder tijd je hoeft te besteden aan administratie en bedrijfsprocessen, hoe meer tijd je overhoudt voor jouw corebusiness.

Ga je met privacygevoelige informatie om dan moet je voldoen aan artikel 25 van de AVG. Als de systemen die je gebruikt niet in orde zijn loop je het risico om gehackt te worden en dan belanden de aan jou toevertrouwde gegevens op straat. Het automatiseren van dit proces met betrouwbare software zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over de veiligheid van data in jouw organisatie. En daarbij kost het minder tijd, want de software doet het voor je.

Maatwerk software

Is jouw bedrijfssoftware nog wel up-to-date? Past een standaard software niet bij jouw organisatie of zijn er specifieke eisen waaraan bepaalde software moet voldoen? Weet dan dat er een realistische en vaak ook hele betaalbare optie bestaat. Namelijk: maatwerk software. Met maatwerk software van Certigon heb je de keuze om een volledig nieuwe softwareoplossing, of eventueel standaard software gecombineerd met maatwerk software door ons te laten ontwikkelingen. Daarnaast is het ook mogelijk om koppelingen te laten maken tussen bestaande en nieuwe systemen.

Certigon

Wij kijken samen met jou naar de complexiteit, de grootte, de tijdsdruk van een project en de inzet van softwareontwikkelaars. De klant rekenen wij ook tot onderdeel van ons team. Zo dragen we samen de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Tijdens de software ontwikkeltrajecten werken wij met een helder en doordacht plan waarin alle functionaliteiten duidelijk zijn omschreven. Wij voeren tijdens de ontwikkeling items uit door het hanteren van zogeheten backlogs. Hierdoor houden we goed het overzicht over onze projecten. De klant kan zelf bij ons sprints inplannen en zo prioriteiten stellen. Bij elke tussentijdse oplevering leggen wij de productie voor aan de klant ter review. Na de daadwerkelijke oplevering wordt de software getest en worden eventuele bugs opgelost.

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.