Trend 4: Samen strategisch sterk en evoluerend

Samen strategisch sterk en evoluerend

Bij het maken van een strategisch business plan ontkom je niet aan termen als SWOT, SMART en 3P’s. Allemaal zijn het handige hulpmiddelen om jouw visie om te zetten in een verdienstig business model. We raden je zeker aan om ze te gebruiken, want ze verzamelen en formaliseren de kennis die je hebt en vergaart door ervaring, onderzoek en onmisbare strategische sessies. Veel en goed inzicht in jouw business is zeer nuttig als je de stap naar digitalisatie van jouw business en onderneming gaat zetten. We leggen je graag uit waarom dat is.

Read more

Trend 3: 3D en augmented reality in e-commerce

Een nieuwe trend die je in 2020 steeds vaker tegen zult komen is 3D en augmented reality (AR). 3D maakt dat het online winkelen veel persoonlijker aanvoelt. Je kunt immers net als in een echte winkel ervaren hoe een product er ‘real-time’ uitziet, soms zelfs in meerder kleuren of stylen. Met augmented reality (AR) neem je zelfs een stapje extra, want je kunt direct zien hoe die mooie bank in jouw woonkamer staat!

Read more

Trend 2: Het gebruik van chatbots

Wij hebben een lijstje gemaakt van de 10 trends in e-commerce die wij het belangrijkste vinden. Een van deze trends is de inzet van Conversational AI. Dit zijn verschillende manieren van communicatie, zoals whatsapp en andere vormen van chatten. Wij richten ons in dit blog op het gebruik van chatbots als Conversational AI. Want waar hebben wij het nu eigenlijk over?

Read more

Trend 1: Ontzorg de online klant

De komende weken gaan wij in op een aantal trends binnen de e-commerce. Deze keer: Ontzorgen.

Een van de trends in e-commerce, die je tegenwoordig in veel top zoveel lijstjes tegenkomt, is het ontzorgen van de klant. “Ontzorgen” is echt een buzzwoord van deze tijd. Want wat bedoelen ze eigenlijk met ontzorgen en wat kun je hiermee binnen de e-commerce op IT gebied? Wij zijn eens op onderzoek uit gegaan.

Read more

Certigon ontwikkelt 3D webshop voor Retulp

3D is de toekomst. Vooral nu er meer dan ooit online producten worden gekocht. Het is belangrijk dat je als klant alvast kan zien hoe het product eruit ziet voordat je het bestelt. Vooral wanneer je een product wilt laten bedrukken met een logo, wat als het logo toch niet zo mooi staat als jij in gedachten hebt? Het Apeldoornse bedrijf Retulp gaf ons daarom de opdracht om een nieuwe webshop te ontwikkelen inclusief 3D functionaliteit. Certigon is deze uitdaging aangegaan en we moeten zeggen dat we enorm trots zijn op het resultaat!

Read more

Softwareselectie is een serieuze zaak: waar let je op?

Software is in deze tijd meer en meer belangrijk voor een onderneming. Vaak is het zelfs onmisbaar voor de bedrijfsvoering. De meeste essentiële processen in een bedrijf worden over het algemeen ondersteund door software. Daarom is het maken van de juiste keuzes bij de selectie van software een serieuze zaak. En als iets een serieuze zaak is dan is het verstandig om een expert te vragen om mee te kijken bij het selecteren van de juiste software voor jouw onderneming!

Read more

Gebruik jij nog Magento 1? Migreer nu!

Heb jij een webshop en gebruik je nog Magento 1? Let dan even op! Vanaf juni 2020 wordt deze versie niet meer ondersteund en loop je aanzienlijke beveiligingsrisico’s. Je kan Magento 1 niet zomaar naar versie 2 upgraden. Je moet dan dus je vaak helemaal opnieuw beginnen. Certigon heeft een alternatief platform, namelijk nopCommerce. Certigon migreert  jouw webshop zonder problemen naar nopCommerce!

Read more

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.