Kwalitatief goede software is goedkoper

Kwalitatief goede software is goedkoper

Kwalitatief goede software is goedkoper

Stel je wilt een app of een webapplicatie laten ontwikkelen. Je hebt offertes van meerdere aanbieders. Waar let je op? Kijk je alleen naar de prijs? Of let je ook op de kwaliteit? Het eerste is eenvoudig te vergelijken. Het tweede, de kwaliteit, is vaak lastiger. Je checkt daarom wat de ervaringen zijn van anderen door klantreferenties en referenties op internet. Je vraagt je af wat is kwalitatief goede software? Dit is vast een kostbaar geintje? Nee, niet persé. Lees meer

Toekomstmuziek: Technologische singulariteit

Technologische singulariteit: het moment dat AI slimmer zal zijn dan de mens

Technologische singulariteit: het moment dat AI slimmer zal zijn dan de mens

Technologische singulariteit

Wij zijn eens gedoken in wat de huidige visionairs en wetenschappers te melden hebben over het gevreesde moment dat machines slimmer zullen zijn dan de mens. Als je Wikipedia erop naslaat dan lees je dat technologische singulariteit een hypothetische transhumanistische* toekomstvisie is die voorspelt dat kunstmatige intelligentie zichzelf zal verbeteren en daardoor meer invloed krijgt op de richting waarin de maatschappij zich beweegt dan de mens zelf. Lees meer

Mobiele app al vanaf 1.000 euro? Het kan echt!

Mobiele App vanaf 1000 EURJe zult je wellicht afvragen hoe je een mobiele app al vanaf 1000 euro kunt laten ontwikkelen. Op deze vraag gaan wij in dit item een antwoord geven. In een eerder blog hebben we het al kort gehad over Microsoft PowerApps. Wij zijn aan de slag gegaan en hebben een low-budget app voor Certigon zelf ontwikkeld.

Proof of concept met Microsoft PowerApps

“Put your money where your mouth is” is het Engelse gezegde. Wij claimen dat wij een mobiele app kunnen ontwikkelen vanaf 1000 euro. Daar zijn wij zeker van. Wij hebben namelijk inmiddels meerdere Microsoft PowerApps ontwikkeld voor intern gebruik voor onze klanten. Als proof of concept hebben wij vorige week voor onszelf een verlofuren app ontwikkeld. Het is een app waarmee de medewerkers van Certigon inzicht hebben in de verlofuren. Ook kunnen zij via deze app verlof aanvragen. Vervolgens kunnen de leidinggevenden de uren goedkeuren of afkeuren.

Wij hebben bij de ontwikkeling van deze app de tijd bijgehouden en de kosten om deze app te ontwikkelen komen hierbij uit op maar 1.360 euro!

Lees meer

Eenvoudig en snel een nieuwe app maken met Microsoft PowerApps

PowerApps is een initiatief van Microsoft waarmee ontwikkelaars en niet-technische gebruikers mobiele applicaties kunnen bouwen op basis van selecteerbare sjablonen.

Gebruik jij Office 365 voor bijvoorbeeld mail? Dan kun je met Microsoft PowerApps snel interne processen automatiseren.

Als jouw medewerkers een Microsoft Office 365 account hebben dan kun je eenvoudig gebruikers autoriseren (toegang geven) tot bepaalde interne Microsoft PowerApps. Met deze Microsoft PowerApps kun je heel snel handmatige processen automatiseren. En dit kan heel rap worden gerealiseerd. Het programmeren van PowerApps kost eerder uren of dagen dan maanden. Ideaal dus als je snel resultaat wilt boeken! Lees meer

Verborgen kosten: Handmatige werkzaamheden

Met deze handvatten krijg je in zicht in de tijd, de kosten van deze handmatige werkzaamheden en welke mensen in jouw organisatie het kunnen uitvoeren.

De realiteit is dat veel organisaties vertrouwen op handmatige werkzaamheden voor de invoer of verwerking van data. Vaak wordt vergeten dat dit veel verborgen kosten met zich meebrengt. Dit item heeft als doel om jou als ondernemer inzicht te geven in deze handmatige werkzaamheden. Bovendien willen wij jou als ondernemer inzicht geven in de kosten en de eventuele risico’s van deze handmatige werkzaamheden. Lees meer

Bij Certigon werken Zend Certified PHP Engineers

certigon ZEND certificaat PHP

Certigon engineers Zend PHP certified

De certificeringen vliegen je om de oren! Wij zijn trots te kunnen vermelden dat een aantal van onze engineers vorige week hun Zend Certificaat PHP(7.1) 2017 hebben gehaald. In de studie komen zowel de basisbeginselen als codingstandards bij het programmeren nogmaals aan bod als ook uitgebreidere onderwerpen zoals Performance, Infrastructure, Database en Security.

Een certificaat wordt alleen afgegeven als er ruim voldoende (minimaal een 7!) wordt gescoord op alle onderwerpen. Onze engineers bewijzen hiermee dat zij beschikken over alle kennis die nodig is om uitstekende applicaties te ontwikkelen met gebruik van PHP.

De keuze voor deze studie en vervolgens het daaropvolgende examen is voor Certigon vanzelfsprekend. Naast dat voor veel bedrijven certificering natuurlijk een selectiecriterium is voor een softwarepartner, is kwaliteit leveren voor Certigon een van onze belangrijkste proposities!

CONTACT

Stuur ons een bericht of bel, en kom langs.