Certigon is officieel nopCommerce Solution Partner

Een nopCommerce ontwikkelaar nodig? Bij Certigon ben je aan het juiste adres! Als Solution Partner van nopCommerce en met een aantal ‘certified developers’ in huis bieden wij onze klanten de expertise en ervaring die zij willen. Met vier Solution Partners, waarvan er twee hier gevestigd zijn, staat Nederland wereldwijd op de vijfde plek met het gebruik van nopCommerce. Italië, Australië, Verenigd Koninkrijk en de VS staan boven ons.

Lees meer

Onze tweede ‘Certified nopCommerce developer’ is er!

Wij heten onze tweede ‘Certified nopCommerce Developer welkom! Haar naam is Iris Jansen. Iris is software ontwikkelaar bij Certigon en heeft deze week haar certificaat ‘Certified nopCommerce Developer’ gehaald. Wij feliciteren Iris met haar behaalde certificaat!

 “Hoe meer certificaten, des te meer aantoonbare kennis. We kunnen nu aantonen dat wij gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van nopCommerce producten.”

Iris
Lees meer

We hebben onze eerste ‘Certified nopCommerce developer’ in huis!

Ontmoet Bert Kooij. Bert is software ontwikkelaar bij Certigon en heeft begin februari het certificaat ‘Certified nopCommerce Developer’ gehaald. De behaalde nopCommerce certificering is op basis van de nieuwste nopCommerce-versie. Dus dit is een goede test voor de vaardigheden en de kennis van de ontwikkelaar. Wij feliciteren Bert met zijn behaalde certificaat!

 “Ik ben blij dat we met deze certificering kunnen aantonen dat klanten op onze kennis en professionaliteit kunnen vertrouwen. Daarnaast kunnen we nu volmondig zeggen: wij zijn hierin gespecialiseerd.”

Bert
Lees meer

Certigon biedt ruimte voor Research en Development

Twee software developers van Certigon hebben zich een week lang vastgebeten in de R&D van een chatbot die gekoppeld is met Whatsapp. Binnen dit R&D traject hebben de ontwikkelaars een demo ontwikkeld. Deze is veelbelovend voor de toekomstige interactie met jouw klanten.

Daarom heeft Certigon een website gepubliceerd. Hierop wordt uitgelegd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van chatbotontwikkeling.

Lees meer

Wil jij voor 500 euro inzicht in de securityrisks van jouw applicatie?

Vulnerabilityscan

“Nederland is goed voor een kwart van alle Europese datalekmeldingen”, kopte Tweakers eerder deze week. Nederland meldt relatief veel datalekmeldingen sinds de invoering van de AVG, net als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Er ligt dus een belangrijke taak voor organisaties die werken met persoonsgegevens. Zij zullen van de veiligheid van hun data een belangrijk agendapunt moeten maken.

Lees meer

Een fijne kerst en gezond nieuwjaar gewenst!

“Wij wensen iedereen een fijne kerst en een mooi en gezond nieuwjaar.”

Amko Hartman – CEO Certigon

Certigon heeft een succesvol jaar achter de rug. 2019 was het jaar waarin wij zijn verhuisd naar een nieuw kantoor (3 keer zo groot als het oude pand) én we zijn gegroeid in het aantal werknemers. Daarnaast heeft het bedrijf in 2019 zijn ‘Microsoft Silver Partnership Application’ gehaald.

Lees meer

Certigon staat in het MKB magazine!

Certigon realiseert exponentiële groei voor TMA met slimme IT-oplossingen”, kopt het artikel in het MKB Deventer magazine. We zijn trots op wat we met TMA hebben neergezet.

Wereldwijd wordt de TMA-methode in 11 talen aangeboden en zijn er, verspreid over de verschillende continenten, meer dan 500.000 personen gescreend. Het relatief kleine team van TMA bestaande uit 20 personen is hiervoor verantwoordelijk. Hoe dat kan? Slimme IT-oplossingen bedacht in Apeldoorn.

Samen met TMA hebben wij slimme IT-oplossingen ontwikkeld. Met deze IT-oplossingen hebben zij hun unieke methode wereldwijd in de markt kunnen zetten. Via deze methode worden de talenten, de drijfveren, de motivaties en het ontwikkelpotentieel van medewerkers gemeten.

Lees meer

Bestaande database met nieuwe applicatie

In dit blogitem zoomen we in op bestaande databases. Hoe kan je met minimale kosten en tijd een volledig nieuwe applicatie laten ontwikkelen.  

Oud versus nieuw

Draait er binnen jullie organisatie nog een oude applicatie?

Binnen organisaties draaien vaak nog oude applicaties. Denk aan een oude webapplicatie, access database of producten die ooit standaard waren en waar de leverancier mee gestopt is. Deze applicaties worden dan vaak nog wel gebruikt. Ze draaien nog op oude hardware of een oude versie OS (Operating System). Het probleem is dat niemand deze applicaties nog durft te onderhouden of op een andere server te installeren met een nieuwe OS of een nieuwe versie van bijvoorbeeld PHP.

Met database versie-update een nieuwe applicatie maken!

De meeste applicaties hebben een database waarin de data wordt opgeslagen. De eerste stap is deze te migreren naar de laatste versie van de database server software, want dit is meestal wel mogelijk. Als dit kan generen wij vanuit de database een volledig nieuwe applicatie. Hierdoor hoeft er geen datamigratie traject plaats te vinden en kan de data in de huidige structuur blijven staan. Klinkt eenvoudig toch?

Lees meer

De ondersteuning voor Silverlight van Microsoft stopt


Veel bedrijven hebben in het verleden webapplicaties ontwikkeld op basis van Microsoft Silverlight. Deze bedrijven zullen op zoek moeten gaan naar een alternatief want Microsoft stopt op
12 oktober 2021 met het ondersteunen van Microsoft Silverlight. Op dit moment biedt Microsoft overigens alleen nog technische ondersteuning bij gebruik van versie Silverlight 5.

Lees meer

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.