Business Intelligence

Maakt data inzichtelijk

Slim ondernemen met BI

Organisaties verzamelen veel informatie via verschillende kanalen. Daarom weet je weet meer van een (potentiele) klant dan je denkt. Wanneer je deze data optimaal wilt gebruiken kun je kiezen voor Business Intelligence. Business Intelligence (BI), staat voor het verzamelen van gegevens binnen het eigen datadomein. Met BI wordt de data uit de bedrijfsprocessen inzichtelijk gemaakt. Daarna wordt het omgezet in informatie. Hierop kun je meten en sturen. Zo leidt Business Intelligence tot verhoogde kennis van de processen, klanten en organisatie. Hieruit volgt het aanzetten tot adequate actie gefundeerd door feiten.

Van datawarehouse naar dashboard

Vaak is de data van een organisatie verdeeld over meerdere systemen. Om de systemen klaar te maken voor het inzetten van BI kijken wij samen met de organisatie welke data van belang is. Deze data wordt verzameld in het datawarehouse. Wij zorgen er vervolgens voor dat de data uit deze systemen in het datawarehouse komen. Tenslotte wordt deze data via tools als bijvoorbeeld Power BI (PowerBI) inzichtelijk gemaakt.

Kijk voor andere slimme softwareoplossingen op onze pagina diensten. Wij kunnen ook softwarebeheer overnemen.

Certigon, jouw IT partner uit Apeldoorn (Stedendriehoek) staat klaar om samen met jou jouw data inzichtelijk te maken met Business Intelligence.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.