20 februari 2020 Marketing team

Certigon is officieel nopCommerce Solution Partner

Een nopCommerce ontwikkelaar nodig? Bij Certigon ben je aan het juiste adres! Als Solution Partner van nopCommerce en met een aantal ‘certified developers’ in huis bieden wij onze klanten de expertise en ervaring die zij willen. Met vier Solution Partners, waarvan er twee hier gevestigd zijn, staat Nederland wereldwijd op de vijfde plek met het gebruik van nopCommerce. Italië, Australië, Verenigd Koninkrijk en de VS staan boven ons.

Certigon ontwikkelt plug-ins voor nopCommerce

Met het officiële nopCommerce Solution Partnership is Certigon een volwaardig nopCommerce partner. Daarmee garanderen wij over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken om het beste uit jouw e-commerce te halen. Daarnaast hebben we toegang tot de support en services van nopCommerce. Certigon zit momenteel in de afrondende fase van de ontwikkeling van 3 plug-ins; Expivi, Exact en Mollie. Intussen zijn we nog druk bezig met de ontwikkeling van 2 nopCommerce oplossingen.

“Certigon heeft geïnvesteerd in goed opgeleide ontwikkelaars die ervaren en bekwaam zijn in het creëren van succesvolle nopCommerce-oplossingen.”

Certigon

Als ervaren nopCommerce Solution Partner levert Certigon op maat gemaakte e-commerce-oplossingen in alle sectoren. Onze gecertificeerde developers ontwikkelen veilige, schaalbare en ondersteunde oplossingen op maat. Daardoor voldoen deze oplossingen aan jouw unieke zakelijke behoeften, gebruikmakend van de kracht van nopCommerce.

Oplossingen voldoen aan beveiligingsnormen, gegarandeerd

Naast onze kennis van nopCommerce zijn we ervaren op andere gebieden van softwareontwikkeling, zoals API-ontwikkeling, portals, mobiele apps, connectoren en Business Intelligence. Alle oplossingen die door Certigon zijn ontwikkeld, zijn voorzien van een penetratietestrapport.

Wij hebben ruim 7 jaar ervaring met e-commerce en softwareontwikkeling en daarom willen jou persoonlijk ontmoeten. Dit kan op jouw kantoor of de onze. Vervolgens creëren wij de beste oplossing voor jouw bedrijf. Certigon staat voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

“Op deze manier garanderen wij onze klanten dat de ontwikkelde oplossing voldoet aan de beveiligingsnormen van de branche.”

certigon

NopCommerce Solution Partners zijn bedrijven met ervaring in het maken van nopCommerce-websites en -extensies voor kleine en middelgrote bedrijven. Daardoor kennen zij het platform zeer goed en kunnen aan alle belangrijke klantvereisten voldoen. (Bron: nopCommerce)

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.