3 maart 2020 Debby Sterk

Certigon lanceert website www.powerbi-dashboards.nl

Certigon heeft zich gespecialiseerd in de tool Power BI van Microsoft om zo Business Intelligence makkelijker toegankelijk te maken voor organisaties. Wij zijn zo enthousiast over deze tool van PowerBI, omdat het helemaal past bij onze doelstelling om altijd het doel van de klant centraal te laten staan met ondersteunende software. Dit enthousiasme heeft geresulteerd in een website die wij geheel wijden aan deze gebruiksvriendelijke tool. Neem eens een kijkje. Misschien is dit het moment om na te denken over wat Business Intelligence voor jouw business kan betekenen.

“Certigon maakt Business Intelligence mogelijk voor elke organisatie met Power BI!”

Business Intelligence voor iedere organisatie

Veel organisaties denken dat het implementeren van Business Intelligence geen haalbare kaart is. Maar met Power BI van Microsoft kun je met de data die verzameld wordt uit verschillende bronnen (cloud of on-premise) binnen jouw organisatie snel verbanden leggen en trends en ontwikkelingen volgen en analyseren. Zelfs Excel sheets, CSV files of SQL Server tabellen verander je in mooie dashboards met analyses en conclusies, zonder dat er dure en tijdrovende software ontwikkeltrajecten aan te pas komen

Samen bepalen welke data belangrijk is

Samen met de klant bekijken wij welke data van belang is voor het nemen van de dagelijkse of strategische beslissingen. Power BI haalt data uit diverse systemen en visualiseert deze. Zelfs met alleen toegang tot een API (dus zonder toegang tot de databron) kun je de data gebruiken binnen Power BI. Deze tool is dus uitermate geschikt als ‘custom reporting’. Je kunt Power BI natuurlijk ook gebruiken om data uit meerdere bronnen te visualiseren.

Power BI is een tool die altijd vanaf afstand te bereiken is. Dus ben je veel onderweg en ben je afhankelijk van mobiel internet? Geen probleem! Met Power BI heb je overal inzicht in jouw bedrijfsgegevens.

 

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.