10 maart 2020 Debby Sterk

Daar is onze derde gecertificeerde nopCommerce developer!

En ja hoor nummer drie is ook een feit! Temoeri Sjamojani is onze derde nopCommerce gecertificeerde developer. En wist je dat Certigon daarmee de meeste gecertificeerde nopCommerce ontwikkelaars van Nederland heeft? Wat zijn we trots. Gefeliciteerd Temoeri!

“Ik vind het geweldig dat ik hiermee kan aantonen dat ik over de kennis beschik die nodig is om een e-commerceplatform met nopCommerce te bouwen. ”

Temoeri

Ontplooien als Software Ontwikkelaar

Temoeri is drukdoende met zichzelf verder te ontplooien als Software Ontwikkelaar. Momenteel studeert hij HBO Software Development aan de HAN en heeft hij het examen van nopCommerce met succes behaald. Samen met onze collega’s Iris en Bert, die hem eerder al voorgingen, heeft hij hiermee bewezen over de kennis en vaardigheden te bezitten om het Certificaat van nopCommerce eer aan te doen. Certigon biedt altijd ruimte voor de ontplooiing van medewerkers, dus dit zal zeker niet het laatste certificaat voor Temoeri zijn!

“Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik één van de drie nopCommerce specialisten van Certigon ben.”

Temoeri

NopCommerce Solution Partner

Certigon is Solution Partner van nopCommerce. Met onze drie ‘certified developers’ bieden wij onze klanten de expertise en ervaring die aansluiten bij de wensen van de klanten. Daarnaast staan onze ontwikkelaars sterker in hun adviserende rol, omdat zij kunnen aantonen dat ze kennis van zaken hebben wat betreft nopCommerce. NopCommerce is bij uitstek geschikt om een e-commerceplatform op te bouwen.

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.