Desktop applicaties

Voor ieder wat wils

Voor ieder wat wils, een desktop applicatie voor Windows of Mac

Tegenwoordig spreken we niet meer van een Windows applicatie of een Applicatie voor op de Mac. Certigon is van mening dat het nu gaat over desktop applicaties. Wanneer je een desktop applicatie ontwikkelt wil je niet meer gebonden zitten aan alleen Windows of alleen een Apple Mac. Je wilt beiden ondersteunen.

Twee vliegen in één klap

Certigon kan helpen met het ontwikkelen van een Windows applicatie of een Mac OS X applicatie. Wij kennen namelijk de technieken om één applicatie te ontwikkelen die op beide operatingsystemen werkt. Door gebruik van een codebase kunnen wij beide operatingsystemen ondersteunen. Hierdoor wordt er door de klant maar één keer ontwikkelkosten gemaakt.

Applicatie in de store

Zowel Windows als Apple Mac hebben eigen app stores. Wij kunnen organisaties helpen om desktop applicaties in deze stores te publiceren. Voor Windows is dit de Windows Apps – Microsoft Store en Apple is dit de OS X – Mac App Store.

Wij staan voor je klaar om een desktop applicatie te ontwikkelen. Wij zijn jouw softwarehuis in Apeldoorn en de stedendriehoek.

Voor meer informatie over andere software ontwikkel diensten verwijzen wij je graag de pagina softwareontwikkeling. Voor referenties kun je onze referentie pagina bekijken.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.