Diensten

Growing to mature software

Professionele software partner

Certigon heeft een dienstenpakket zoals je van een professionele software partner mag verwachten. Wij hebben een brede kennis van zowel oude als nieuwe technologieën. Hierdoor kunnen wij moeilijke processen binnen organisaties helpen structureren door bestaande software te “customizen” of nieuwe maatwerk software te ontwikkelen.

Certigon is een compleet softwarehuis

Naast het ontwikkelen van volledige software oplossingen is Certigon ook zeer goed in het ontwikkelen van koppelingen tussen systemen. Een voorbeeld hiervan is een CRM of ERP systeem, of endpoints voor Business Intelligence oplossingen . Die daarna zijn te ontsluiten via bijvoorbeeld Power BI (PowerBI). En niet te vergeten; voor onderhoud en beheer van de software en cloudhosting kun je ook bij ons terecht.

Van concept naar oplossing

Wij zijn expert in het ontwikkelen van software met inzet van de nieuwste tools en technologieën. Hierdoor kan Certigon je helpen bij het uitdenken van je eigen idee. Heb jij bijvoorbeeld altijd al een eigen app willen maken? Dat kan samen met Certigon. Er is namelijk altijd een technologie waarmee jouw idee kan worden verwezenlijkt.

Vanaf het eerste moment

Heb jij behoefte aan een oplossing voor een probleem of heb je een vernieuwend idee? Wij haken graag al aan bij het begin. Door samen te brainstormen kunnen wij jouw idee uiteindelijk naar één of meerdere potentiële oplossingen vertalen. We maken vervolgens de oplossing van jouw keuze werkelijkheid met de inzet van de nieuwste tools en technologieën.

De juiste vragen stellen

Naast de ontwikkeling van een nieuwe oplossing zijn wij zeer goed in het stellen van de juiste vragen om ook functioneel het beste in je oplossing naar boven te halen. Hierdoor kunnen wij een vertaalslag maken naar een goed functioneel ontwerp. Kortom je hoeft bij ons zeker geen IT-kennis te hebben om een mooie technische oplossing te laten ontwikkelen.

Specialisten

Binnen Certigon werken programmeurs met diverse certificeringen. Denk hierbij aan certificeringen op het gebied van .NET, Azure, PowerBI, PHP. Omdat wij continue investeren in onze mensen zorgen wij ervoor dat ze de over juiste kennis beschikken. Maar ook dat ze deze bij kunnen houden. Bij Certigon zijn meerdere Senior Software Architecten en Software Ontwikkelaars (programmeurs) werkzaam. Zij zijn je aanspreekpunt en zullen het ontwikkelteam dat de oplossing ontwikkelt aansturen.

Wij helpen je graag met al jouw software vraagstukken van software ontwikkeling tot leveranciersselectie. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Certigon is jouw software specialist in Apeldoorn, Deventer en Zutphen, ook wel de Stedendriehoek genoemd.

Bel ons gerust

055-8442674

Oude Beekbergerweg 19

7331 HL Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.