23 december 2019 Nina Peeters

Een fijne kerst en gezond nieuwjaar gewenst!

“Wij wensen iedereen een fijne kerst en een mooi en gezond nieuwjaar.”

Amko Hartman – CEO Certigon

Certigon heeft een succesvol jaar achter de rug. 2019 was het jaar waarin wij zijn verhuisd naar een nieuw kantoor (3 keer zo groot als het oude pand) én we zijn gegroeid in het aantal werknemers. Daarnaast heeft het bedrijf in 2019 zijn ‘Microsoft Silver Partnership Application’ gehaald.

“Ik vind het belangrijk om een stip op de horizon te zetten voor Certigon en daar naartoe te werken. Dat is een van de redenen waarom we meer mensen hebben aangenomen het afgelopen jaar.”

-AMKO HARTMAN-

2020

De intenties voor volgend jaar?

Het behalen van de ISO27001 en een volledig geautomatiseerde teststraat voor UI.

Certigon

Certigon is ontstaan uit het gedachtegoed van Amko Hartman. De CEO van Certigon heeft jarenlang zijn diensten aangeboden als freelancer. Hij heeft bij veel bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen. In deze tijd heeft hij veel technische oplossingen gezien, gemaakt en uitgedacht, buiten deze technische ervaring heeft hij ook veel branchespecifieke ervaring opgedaan. Deze ervaring heeft vooral zijn visie op software gevormd. Amko zegt altijd dat software voor jouw organisatie moet werken en dat jouw organisatie niet voor de software moet werken. Certigon wil graag softwareoplossingen voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken, voor zowel grote als kleine bedrijven.

Growing to mature software

Zijn missie om maatwerk software bereikbaar en betaalbaar te maken voor bedrijven, heeft Amko in 2013 samengebracht in Certigon.

“Certigon” is Esperanto voor “zekerheid”. Door goede software te maken die met jouw organisatie mee kan groeien (growing to mature software) zet je in de huidige tijd het fundament van je organisatie neer. Hiermee creëer je de zekerheid dat de softwareoplossing met jou mee kan groeien. Goede software zorgt voor goed datamanagement en ondersteuning van de bedrijfsprocessen, zodat de organisatie te allen tijde de juiste beslissingen kan nemen.”

Amko Hartman

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.