15 oktober 2020 Marketing team

Innoveren met IT

Laat niets je tegenhouden

De coronacrisis sleept zich al maanden voort en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Heb jij het gevoel dat je als ondernemer stil bent komen te staan? Tijden van laagconjunctuur zijn juíst de momenten om te innoveren en te investeren in jouw onderneming! Certigon kan je daarbij helpen.

“Zo veel mogelijk thuiswerken en alleen wanneer het noodzakelijk is naar kantoor.” Dat was het advies van het kabinet tijdens de laatste persconferentie en dus zitten veel werknemers weer thuis met alle gevolgen dien. Vooral de IT en de ICT hebben de afgelopen maanden een belangrijke rol ingenomen in het leven van ondernemers. Want hoe krijg je alle systemen toegankelijk voor jouw werknemers? Zijn alle systemen wel gekoppeld? Werkt de software naar behoren? Zijn er apps of portals voor jouw werknemers beschikbaar en niet geheel onbelangrijk: is alles wel beveiligd?

Deze maanden zorgen voor inzicht in dit soort systemen en applicaties maar vooral de zwakke punten die voor problemen kunnen zorgen. Bedrijven zouden van de nood een deugd kunnen maken. Gebruik deze tijd om na te denken over wat anders of beter kan. Start met innoveren.

“Innoveer nu en blijf bij de tijd”

Innoveren doe je niet alleen

Weet dat je niet alleen bent tijdens een dergelijke innovatieslag. Onderzoek door ‘Executive -People’ wijst uit dat organisaties met gemiddeld drie partners samenwerken per traject. In dit onderzoek vertelden diverse managers op welke drie eigenschappen je moet letten bij het kiezen van een juiste innovatiepartner:

1. Kennis is macht

Kies een partner die de juiste kennis bezit en juist jouw gebrek aan die specifieke kennis kan aanvullen. Kennis die in de organisatie blijft zorgt voor meer betrokkenheid en enthousiasme bij jouw eigen werknemers.

2. Zeg ja tegen nieuwe dingen

Benut de creativiteit van jouw externe partners. Zij zien vaak dingen net wat anders dan jij en komen met ideeën waar je nog niet aan gedacht hebt.

3. Ervaring is de beste leermeester

Heb je zelf geen duidelijk beeld van wat er geïnnoveerd kan worden? Een externe partner die hier ervaring mee heeft kan de uitkomst bieden! Zij kunnen bouwen op hun ervaring en jou de juiste kant opsturen.

Wij bij Certigon denken graag met je mee op strategisch en uitvoerend niveau als die externe innovatiepartner. Samen bedenken we tijdens een brainstormsessie wat er allemaal mogelijk is en of dit voor jouw bedrijf ook nodig is. Misschien is een gefaseerde aanpak en implementatie juist beter. Wij luisteren naar jouw ideeën en zorgen. Zo komen we samen tot een concreet product speciaal op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Hoge investeringskosten? Niet nodig!

Word je enthousiast na het lezen van bovenstaande tekst, maar loopt het koude zweet je over de rug wanneer je denkt aan de hoge investeringskosten? Dat is helemaal niet nodig!

Certigon is continu op zoek naar manieren om maatwerk software voor iedereen toegankelijk te maken

Een eigen innovatie die wij hebben ontwikkeld is een leaseconstructie voor maatwerk software. Je hoeft geen groot investeringsbudget te hebben om toch de vruchten te plukken van snelle verbeteringen of innovaties door software ontwikkeling op maat.

Innoveren in de door jouw ingezette software die helpt processen te verbeteren of kanalen te ontsluiten is belangrijk. Blijf je concurrenten voor en zorg dat de bedrijfsvoering soepel verloopt. Bij Certigon snappen we dat softwareontwikkeling een aanslag is op de bestaande liquiditeit van een organisatie. Met financieel softwarelease kan je software laten ontwikkelen voor een vast maandbedrag, zonder investering, aanbetaling of rente. Je start met betalen zodra het project ook daadwerkelijk begint. Heb je alles betaald? Dan is de ontwikkelde software, inclusief de intellectueel eigendomsrechten, van jou!

Wij zijn uniek is het aanbieden van deze leaseconstructie

Serie ‘Innovatie

Certigon is constant bezig met doorontwikkeling van haar dienstenpakket. Steeds weer worden de grenzen van het mogelijke voor onze klanten opgezocht. Daardoor groeien wij weer in onze ontwikkeling en komen er ook steeds nieuwe diensten en ideeën bij in ons dienstenpakket.

Lees de volgende weken ook de andere twee blogs van ons waarin we ons richten op de diensten: Development as a Service (DaaS) en onze software voor Smartgrids.

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.