Internet Of Things/IOT

Er is meer mogelijk dan gedacht

Slim verbinden met internet of things

“Gemak dient de mens.”, zegt men. Het gebruiksgemak van de apparaten die wij dagelijks gebruiken wordt steeds belangrijker. Alledaagse handelingen in zowel het privéleven als in het zakenleven kunnen tegenwoordig uit handen worden gegeven aan semi-intelligente apparaten. Er is veel behoefte aan slimme apparaten die het leven aangenamer, veiliger en efficiënter te maken.  Het internet of things, of IoT, is een systeem van onderling verbonden computerapparatuur, mechanische en digitale machines, objecten, dieren of mensen die zijn voorzien van unieke identificatiegegevens (UID’s). Hierdoor heeft het de mogelijkheid om gegevens over een netwerk over te zetten zonder dat hierbij een menselijke interactie is.

IoT Hub

Als je als organisatie data wilt verzamelen uit één of meerder apparaten om processen te kunnen voeden, dan kun je dit al IoT noemen. Kort samengevat: een IoT hub is een endpoint dat alle data van één of meerdere IoT devices kan ontvangen en verwerken. Wij hebben ervaring in het opzetten van een IoT hub.

Certigon volgt de nieuwste ontwikkeling omtrent IoT op de voet

Wij adviseren onze klanten graag in dit redelijk nieuwe domein in de IT-wereld. Doordat wij deze nieuwe technologie op de voet volgen weten we dat veel spelers al componenten hebben ontwikkeld die kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een eigen IoT toepassing. Gezamenlijk bekijken we wat de beste oplossing is voor een specifieke situatie.

Een eigen app om slimme apparaten te bedienen kan ook door Certigon worden ontwikkeld.

Certigon, uw partner uit Apeldoorn (Stedendriehoek) staat klaar om samen met u uw IoT vraagstuk in te vullen.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.