Lease een webshop bij Certigon

1 oktober 2020
1 oktober 2020 Debby Sterk

Lease een webshop bij Certigon

Wil jij jouw business uitbreiden met een e-commerceplatform of wil je jouw huidige webshop vervangen? Wil je starten met het aanbieden van (digitale) producten, abonnementen of diensten in een webshop? Je twijfelt over de haalbaarheid, omdat het best een behoorlijke investering kan zijn? Een complete webshop laten bouwen kan inderdaad een flinke impact hebben. Maar ja, zonder investeringen beperk je jezelf misschien in de groeimogelijkheden van jouw (online) aanwezigheid op de markt. Dus lease je een webshop!

Wij zien dat ondernemers toch echt wel willen innoveren, uitbreiden en investeren, maar dan graag zonder grote risico’s te nemen. Daarom hebben wij de unieke dienst “Softwarelease” ontwikkelt. En natuurlijk kun je deze softwarelease constructie ook toepassen op het laten ontwikkelen van een e-commerce platform door Certigon. Je krijgt een op maat gemaakte e-commerce oplossing die je eventueel ook kunt koppelen aan externe systemen.

Na de leaseperiode ben je niet gebonden aan enige abonnementskosten!

Geen abonnement

Wij bieden geen ingewikkelde abonnementenstructuren aan voor een standaard plug and play (standaard) webshop. Lease de webshop en na de leaseperiode heb je geen termijnkosten meer. Je kunt onderhoud tijdens en na de ontwikkeling eventueel in een (nieuwe) leaseconstructie laten opnemen. We maken een offerte gebaseerd op jouw wensen voor een maatwerk webshop. Als je al precies weet wat je wilt dan kun je deze wensen aan ons kenbaar maken.

Weet je nog niet precies wat je wil dan volgt een brainstormsessie. Aansluitend leggen we in de offerte en projectbeschrijving gedetailleerd vast wat we hebben afgesproken. De financiële constructie bestaat daarna uit een check van de kredietwaardigheid van jouw onderneming.

Vervolgens bieden wij je het project aan tegen een vast leasebedrag die je kunt verdelen over 6, 12 of 18 maanden. In dit maandelijkse leasebedrag zitten ook de kosten voor een verzekering van €750,-. Je doet geen aanbetaling, je betaalt geen rente en je hebt geen lening op je balans. En er zijn geen verplichte maandelijkse (abonnements)kosten na de door jou gekozen periode. De webshop is direct helemaal van jou!

Technisch onderhoud van de webshop

Uiteraard behoeft de webshop regelmatig onderhoud als er nieuwe versies worden gereleaset. Deze releases kunnen impact hebben op bepaalde functionaliteiten waar jij voor hebt gekozen. Het is belangrijk om maandelijks controles op nieuwe versies te doen en de gevolgen te testen die deze wijzigingen kunnen hebben voor jouw e-commerceplatform. Je kunt bij ons dit onderhoud ook mee financieren in de leaseconstructie zowel tijdens de initiële leaseperiode (maximaal 18 maanden) voor het ontwikkelen van de webshop alsook daarna nog. Zo ben je verzekerd van een goed functionerende webshop en zorg je ervoor dat je webshop altijd online is en veilig te gebruiken.

Customized shop

Webshops van Certigon worden meestal gebouwd op basis van het nopCommerce platform. We kunnen met dit platform zowel corporate als kleinere bedrijven bedienen. De webshops worden geheel naar eigen wens gebouwd en ingericht waarbij er een keuze is voor de vele gave features die nopCommerce biedt. Ook leent het platform zich uitstekend voor het aansluiten op andere softwaresystemen zoals bijvoorbeeld administratiepakketten, product information management (PIM), voorraadsystemen en logistieke providers.

Door middel van koppelingen kunnen we de workflows van jouw online shop vaak zelfs geheel automatiseren!

Wil je meer weten over de webshops van Certigon en de lease optie die wij bieden? Je vindt natuurlijk best wat informatie over beide op onze website, maar je kunt ook altijd de telefoon oppakken en direct vrijblijvend overleggen met ons. Wij bellen jou ook graag terug als je hier een berichtje achterlaat.

3d configurator voor webshop

 

 

3D configurator webshop

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.