Leveranciersselectie

Keuzemogelijkheden inzichtelijk

Leveranciersselectie: Keuzemogelijkheden inzichtelijk

Als een organisatie een softwarepakket wil aanschaffen waar moeten zij dan op letten? Software in deze tijd steeds belangrijker is voor een onderneming, daarom moet je echt de juiste keuzes te maken bij de selectie van software. Wij helpen graag bij het selecteren van een leverancier.

Het is belangrijk om een leveranciersselectie stapsgewijs aan te pakken. Door samen de volgende stappen te doorlopen kan een duidelijk beeld van de leveranciers worden samengesteld.

 • Welke behoeftes heeft de onderneming.
  Wij brengen samen in kaart welke behoeftes de organisatie heeft.
 • Lijst van leveranciers opstellen.
  Naar aanleiding van de behoeftes zullen er een aantal leveranciers worden geselecteerd. Wij zullen met elke leverancier uitvoerig contact hebben en de behoeftes bespreken alvorens zij op de eindkeuzelijst zullen verschijnen.
 • Leveranciers vergelijken.
  Wanneer de behoeftes in kaart zijn gebracht en er een lijst met leveranciers is opgesteld zal er een vergelijking op basis van de behoeftetest worden gedaan. Op basis van een vooraf bepaald puntensysteem kun je dan duidelijk zien welke leveranciers het best voldoen.
 • Leverancier kiezen.
  Vanuit de leveranciersvergelijking kun je duidelijk zien welke leverancier(s) het beste bij de behoeftes van de onderneming passen. Wij zullen ook altijd een voorkeursadvies uitbrengen.

Certigon kan ook als leverancier maatwerk software ontwikkelen of softwarebeheer overnemen. Voor specifieke informatie over onze software diensten verwijzen we je graag door naar de onderstaande diensten pagina’s:

Certigon, jouw partner uit Apeldoorn (Stedendriehoek) staat klaar om samen met jou een leverancier te selecteren.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.