1 juli 2020 Nina Peeters

Persbericht: Met software lease vermijd je een grote investering

Investeren in (maatwerk) software voor elke organisatie, ook in moeilijke tijden

Certigon biedt vanaf heden de mogelijkheid tot het leasen van maatwerk software. Het is de missie van het softwarehuis om maatwerk software voor iedere organisatie binnen handbereik te brengen. Certigon heeft daarom een unieke mogelijkheid voor haar klanten ontwikkelt in de vorm van financieel softwarelease De software wordt helemaal op maat gemaakt voor de klant.

Meerdere termijnen

Investeren in nieuwe software is een behoorlijke investering, vooral in de huidige tijd. Vandaar dat Certigon onderzoek heeft gedaan naar de mogelijkheid om software te leasen tegen een vast bedrag per maand. Wat blijkt? Nagenoeg niemand biedt dit aan! Het is een unieke dienst die het voor  bijna elk bedrijf mogelijk maakt om goede software op maat te laten maken en te laten onderhouden. Dus geen grote investering die in één keer betaald moet worden, een substantiële aanbetaling vooraf of rente. Op basis van het gekozen termijn (6, 12 of 18 maanden) wordt een maandbedrag berekend voor de klant.

“Spreiding van de betaling heeft minder impact op de liquiditeit van een organisatie,” aldus Amko Hartman, CEO van Certigon. Nog een voordeel van deze leaseconstructie? Als het gehele bedrag is voldaan door de klant wordt de software eigendom van de klant. Er zijn dus ook geen verrassingen achteraf met intellectuele eigendomsrechten. “Je kan tegenwoordig alles leasen, dus waarom niet ook maatwerk software”

Onderhoud

Het is ook mogelijk voor de klant om de ontwikkelde software te laten onderhouden met een onderhoudscontract die op ook op maandelijkse basis wordt doorbelast. Het softwarehuis zorgt voor:

  • Maandelijks controle op de nieuwe versie van gebruikte componenten, packages en framework.
  • Het doorvoeren van  componenten, packages en framework minor updates wanneer deze beschikbaar zijn.
  • Het testen van alle functionaliteiten die geraakt zijn door 1 of meerdere minor changes.
  • De installatie van de nieuwe versie in de testomgeving en de productie omgeving.

Op deze manier wordt de klant niet in steek gelaten na het ontwikkelproces.

Vragen? Amko (+31(0) 6 178 46 353  /amko.hartman@certigon.nl) wil je graag persoonlijk verder informeren. Bel, mail of kom langs op ons kantoor op het Wilmersdorf 29. 7327 AD, Apeldoorn.


Kijk voor meer informatie over software leasen en software ontwikkeling op:
https://www.certigon.nl/maatwerk-software-leasen/
https://www.certigon.nl/software-ontwikkeling/

Download persbericht

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.