15 april 2019 Marketing team

Microsoft Silver Partner Application Development

 

Certigon is recent Microsoft Silver Partner Application Development geworden. Wat ons betreft een mooi moment om bij stil te staan. Onze engineers hebben door het succesvol afronden van pittige examens aangetoond dat wij als bedrijf de juiste competenties en expertise hebben om ons Microsoft Silver Partner Application Development te mogen noemen.

Voordelen Microsoft Silver Partner Application Development

Als partner van Microsoft hebben we een aantal voordelen die weer in het voordeel voor onze klanten en partners kunnen werken. Door de samenwerking met Microsoft worden wij namelijk vroegtijdig op de hoogte gebracht van updates en nieuwe releases van producten en licenties. Ook beschikken wij over alle ontwikkel licenties van de reeds bestaande producten en krijgen wij eerder ontwikkel licenties van nieuwe producten.

Omdat we in een vroeg stadium weten waar Microsoft mee bezig is kunnen we direct onze kennis verrijken en kennis opdoen van nieuwe producten en technologieën. Hierdoor kunnen wij als software partner onze klanten altijd een passende oplossingen bieden.

Nog een voordeel is dat we onbeperkt gebruik kunnen maken van ondersteuning van Microsoft. Komen we er zelf niet uit, dan is het contact met Microsoft snel gelegd.

Wat ons betreft is deze certificering een grote stap voorwaarts en wij zijn trots dat we ons Microsoft Silver Partner Application Development mogen noemen!

, , ,

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.