Mobile App ontwikkeling

Een eigen app

Een eigen app

Tegenwoordig is een app niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bedrijven kunnen hier goed op inspringen door hun (betaalde) diensten beschikbaar te stellen via een app. Ook kan een app worden ingezet als middel om de bedrijfsvoering efficiënter te maken.

Een mobiele app of mobiele applicatie is een computerprogramma of softwaretoepassing die is ontworpen om te worden uitgevoerd op een mobiel apparaat zoals een telefoon, tablet of horloge. Apps kunnen draaien op verschillende besturingssystemen. Een Android app of Apple IOS app zegt je waarschijnlijk wel iets.

Technologie voor ontwikkeling mobiele applicatie

De ontwikkeling van mobiele applicaties gaat erg snel, daarom volgt Certigon alle technologische ontwikkelingen op de voet. De keuze voor een technologie is sterk afhankelijk van het soort App (Android/Apple IOS of beide) dat je gaat ontwikkelen. De functionaliteit die je zoekt kan vaak al een heel aantal technologieën uitsluiten.

Er is niet één ultieme technologie die voor alle soorten Apps in te zetten is. Een inventarisatie is daarom erg belangrijk. Een korte zoektocht op het internet levert al gauw termen als Native, Hybrid (Hybride), PWA (Progressive Web Apps) en WASM (WebAssembly) op. Het is natuurlijk mooi mee genomen als de klant goed op de hoogte is van deze verschillende technologieën en hun mogelijkheden, maar wanneer dit niet het geval is dan nemen wij, op basis van de specifieke wensen, deze keuze graag uit handen.

Mobiele applicatie ontwikkelplatformen

Na deze technologische keuze is de volgende stap het kiezen voor een ontwikkelplatform, want binnen de verschillende technologieën kun je verschillende tools inzetten. Uiteraard hebben wij ons op meerdere ontwikkelplatformen gespecialiseerd. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen binnen deze technologie/platformen al in de alpha en de beta fase. Voordat een ontwikkelplatform op de markt is weten wij al hoe en waar we de nieuwste tools op kunnen inzetten.

De platformen waar wij op dit moment een ruime ervaring mee hebben zijn Google Flutter, Microsoft Xamarin, Android Studio, Apache Cordova, PhoneGap, Xcode.

Wij staan voor jou klaar om een goedwerkende Mobiele App voor jouw te ontwikkelen. Wij zijn jouw softwarehuis in Apeldoorn en de stedendriehoek.

Voor meer informatie over andere software ontwikkel diensten verwijzen wij je graag de pagina softwareontwikkeling. Voor referenties kun je onze referentie pagina bekijken.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.