19 februari 2020 Nina Peeters

Onze tweede ‘Certified nopCommerce developer’ is er!

Wij heten onze tweede ‘Certified nopCommerce Developer welkom! Haar naam is Iris Jansen. Iris is software ontwikkelaar bij Certigon en heeft deze week haar certificaat ‘Certified nopCommerce Developer’ gehaald. Wij feliciteren Iris met haar behaalde certificaat!

 “Hoe meer certificaten, des te meer aantoonbare kennis. We kunnen nu aantonen dat wij gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van nopCommerce producten.”

Iris

Op naar de derde certificering

Over een aantal weken is de derde software ontwikkelaar van Certigon aan de beurt om het felbegeerde certificaat te halen. Met deze certificeringen op zak kan Certigon producten ontwikkelen die nog beter aansluiten bij de wensen van de klanten. Daarnaast staan de ontwikkelaars sterker in hun adviserende rol, omdat zij kunnen aantonen dat ze kennis van zaken hebben wat betreft nopCommerce. NopCommerce is bij uitstek geschikt om een e-commerceplatform op te bouwen.

“Met deze certificering tonen we aan dat het kennisniveau hoog ligt en de klanten een uitstekend product ontvangen.”

Iris

Laatste stap

Het examen vormde voor Iris geen probleem. De kennis die zij heeft opgedaan door de samenwerking met Bert Kooij tijdens een nopCommerce project hebben haar goed voorbereid op het examen voor dit certificaat. Hiermee kan Certigon aantonen de actuele kennis van nopCommerce in huis te hebben. De laatste stap is het behalen van het certificaat door andere ontwikkelaars van het bedrijf!

De wereld van nopCommerce groeit elke dag. Meer en meer winkeleigenaren maken kennis met nopCommerce naarmate meer en meer ontwikkelaars het gaan gebruiken. Voor het wederzijdse voordeel van winkeleigenaren en onze ontwikkelaars worden onze ontwikkelaars getraind. Deze test die zij moeten behalen is ontworpen om de vaardigheid van ontwikkelaars in nopCommerce en hun vaardigheden als nopCommerce-ontwikkelaars te verifiëren. Zij krijgen na de test deze officiële erkenning en bewijs voor hun vaardigheden.

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.