Over Certigon

Growing to mature software

Betaalbare maatwerk software voor bedrijven die een goed fundament willen

Sinds de oprichting van Certigon in 2013 is het onze missie om maatwerk software binnen handbereik te brengen van ondernemers. Kwaliteit software voor een eerlijke prijs…het kan echt! Door vast te houden aan deze heldere strategie is Certigon inmiddels uitgegroeid tot een florerende onderneming waar wij trots op zijn.

Onze softwareontwikkelaars

De kwaliteit van onze softwareontwikkelaars zien wij als de fundering van onze onderneming. Bij Certigon werkt een nog altijd groeiende groep van inmiddels 10 slimme en gedreven softwareontwikkelaars. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze software te kunnen blijven garanderen richten wij ons het komende jaar op het trainen en verder stimuleren van het kennisniveau van onze medewerkers. Daarbij ligt de focus op kennisverbreding op het gebied van de AzureCloud en nopCommerce voor ecommerce oplossingen. Ook is het jaar 2020 het jaar dat wij als Certigon opgaan voor de ISO 27001 certificering, de ISO standaard voor informatiebeveiliging.

Certigon als strategisch partner

Veel mooie nieuwe initiatieven op het gebied van innovaties komen vaak voort uit ideeën geboren uit de ervaringen van de kleinere ondernemers of personen die zien dat iets anders kan (disruptive innovation). Om deze ideeën te kunnen implementeren in een groeiend of startend bedrijf is een goed software fundament vereist. Certigon levert een bijdrage aan deze ondernemersgeest door met de ondernemers mee te denken en zo samen tot de beste oplossing te komen passend binnen het beschikbare budget. Dit doen wij door samen met de klant brainstormsessies te organiseren. Hierbij bekijken en adviseren we over de doelen en functionaliteiten van de klantvraag.

Certigon houdt bovendien altijd rekening met toekomstige groei van de organisatie, zodat de oplossing die is geïmplementeerd ook mee kan blijven groeien. Maar hier blijft het niet bij wat Certigon betreft want software moet je blijven onderhouden en updaten, alleen al om te kunnen blijven voldoen aan de AVG wetgeving. Een bedrijf ontwikkelt zich continue, de software die gebruikt wordt moet hierbij blijven passen en up-to-date blijven. Certigon neemt software in beheer en blijft meedenken als strategisch partner.

Werkwijze

Maatwerk software hoeft niet te betekenen dat software helemaal vanuit “niets” moet worden ontwikkeld. Wij kijken eerst naar het doel dat bereikt moet worden met de ondersteuning van software. Op basis van dit doel maken we samen met de klant een plan. In dit plan kan naar voren komen dat we standaard software inzetten met hiertussen koppelingen, een oplossing met gedeeltelijk standaard software en maatwerk software óf een volledig klant specifieke maatwerk oplossing.

Door onze werkwijze hoeven bedrijven niet altijd veel geld uit te geven aan de ontwikkeling van compleet nieuwe softwareoplossingen voor hun specifieke wensen. Het doel van de klant blijft centraal staan. De software die wij maken moet hieraan ondersteunend zijn.

Certigon ondersteunt met onze visie en werkwijze het voortbestaan van de eeuwenoude ondernemersgeest van Nederland. Dat de werkwijze van Certigon werkt wordt bewezen door klantenportefeuille die Certigon inmiddels heeft opgebouwd. Deze duurzame relaties bouwt Certigon op door kwaliteit leveren, heldere afspraken maken en “korte lijnen” houden.

 

Growing to mature software: Goede software die met jouw organisatie mee kan groeien!

 

Certigon Microsoft Silver Partner Application Development
certigon ZEND certificaat PHP

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.