There is no knowledge
without unity

Een stukje strategie 3.0

Certigon versterkt de onderneming door samenwerkingen aan te gaan met partners die aanvullende diensten leveren. Hierdoor creëren wij multidisciplinaire samenwerkingen en kunnen onze partners en hun klanten gebruik maken van onze complete dienstenportefeuille.

Door te verbinden staan we samen sterker!

De ICT Expert

Samenwerking Certigon en De ICT expert

Certigon en De ICT expert bundelen hun krachten. De ICT expert heeft vanaf heden de gehele dienstenportefeuille van Certigon paraat voor zijn klanten. Door de kennis van Certigon op het gebied van maatwerk software te combineren met de kennis van De ICT Expert kunnen zij een full service package leveren en de klant compleet ontzorgen op het gebied van ICT en software.

Door de samenwerking met Certigon zal De ICT Expert zijn diensten uitbreiden onder andere met (maatwerk) software ontwikkeling, softwarebeheer, business intelligence en IoT.

Apeldoorn, 10 april 2019

Bronsco

Samenwerking Certigon en Bronsco ICT

Bronsco ICT haakt aan als partner van Certigon. Bronsco ICT is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor veel bedrijven op het gebied van ICT. Doordat ze zelf voortdurend software en hardware testen kunnen ze goed beoordelen wat hun klanten nodig hebben op het gebied van software en ICT.

Door een samenwerking aan te gaan met Certigon heeft Bronsco ICT een directe lijn voor vragen over mogelijkheden op het gebied van maatwerk software. Ook blijven ze nauw betrokken bij eventuele hieruit voortvloeiende software ontwikkeltrajecten.

Apeldoorn, 18 april 2019

PowerBIKnowledge

PowerBI Knowledge

Samenwerking PowerBI Knowledge en Certigon

Power BI Knowledge en Certigon hebben in elkaar een unieke samenwerkingspartner gevonden. Waldemar de Haas van PowerBI Knowledge is een gecertificeerd Microsoft Trainer en Solutions Associate.

Met PowerBI Knowledge heeft Certigon de mogelijkheid om ook trainingen op locatie van een klant te verzorgen. Daarnaast vinden zij de samenwerking ook op het gebied van consultancy en softwareontwikkelingsvraagstukken. Voor PowerBI Knowledge biedt deze samenwerking nieuwe kansen voor de inrichting van een totaal BI-oplossing bij klanten.

Apeldoorn, 3 juni 2019


 

 

Partnership met nopCommerce

Met het officiële nopCommerce Solution Partnership is Certigon een volwaardig nopCommerce partner. Daarmee garanderen wij over de juiste de kennis en de vaardigheden te beschikken om het beste uit jouw e-commerce te halen.

Als ervaren nopCommerce Solution Partner levert Certigon op maat gemaakte e-commerce-oplossingen in alle sectoren. Onze gecertificeerde developers ontwikkelen veilige, schaalbare en ondersteunde oplossingen op maat. Daardoor voldoen deze oplossingen aan jouw unieke zakelijke behoeften, gebruikmakend van de kracht van nopCommerce.

Apeldoorn, 20 februari 2020

Samenwerking PLTFRM

Partnership met PLTFRM

Certigon en PLTFRM zijn een partnership aangegaan! PLTFRM is hét platform voor IT managed services en ontsluit een netwerk van IT-dienstverleners die excelleren in een vakgebied of specialisme. PLTFRM inventariseert IT-vraagstukken en selecteert één of meerdere geschikte specialistische dienstverleners die in samenwerking de oplossing leveren.

Deze samenwerking stelt (Groot) MKB klanten van PLTFRM in staat om diensten af te nemen van Certigon op een laagdrempelige manier. Denk hierbij aan vraagstukken omtrent het bouwen en onderhouden van .NET webapplicaties, API’s en software koppelingen.

Apeldoorn, 18 maart 2021

Certigon logo

Samenwerken met Certigon?

Denk jij als ICT bedrijf: “What’s in it for me?”. Wil jij als organisatie onderzoeken of er aanknopingspunten zijn voor een samenwerking? Bel voor een afspraak en kom langs om kennis te maken. We vertellen je alles over onze visie op samenwerken.

Bel ons gerust

055-8442674

Oude Beekbergerweg 19

7331 HL Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.