Een greep uit onze klantendatabase. De onderstaande projecten hebben wij gerealiseerd en zijn bovendien nog steeds bij ons in beheer.

TMA heeft een systeem ontwikkeld voor strategisch talent management. Certigon heeft voor TMA een volledige webportal in een Microsoft Azure hosting omgeving gerealiseerd. Ook is er een API ontwikkeld voor koppelingen met Raet.

Lees meer….

Logo DOK13

 

 

Voor stichting DOK13 heeft Certigon een mobiele app voor hun bonnenadministratie ontwikkelt. Deze Power App is ontwikkelt binnen het powerplatform van Microsoft. Met de gebruiksvriendelijke app kunnen medewerkers van alle vestigingen eenvoudig met hun mobiele telefoon bonnetjes administreren en bewaren.

Lees meer….

 

 

Voor Evisiun Totaal Vastgoed Onderhoud BV heeft Certigon een Microsoft Silverlight applicatie M055 gemigreerd naar een webportaal die is ontwikkeld met .NET core 3.1. De applicatie wordt gehost op het cloudplatform Azure. Het selfservice webportaal wordt gebruikt door de beheerders van vastgoedobjecten en  afhandelaars voor het aanmaken en beheren en afhandelen van meldingen.

Lees meer….

 

 

Certigon heeft voor Rotor hun 16-bit MS-DOS calculatieprogramma, die was gelinkt aan een MS Access database en draaide als een single user programma op een Windowscomputer (met een verouderde versie van Windows) een nieuwe applicatie ontwikkeld. Hierbij is data webbased toegankelijk gemaakt is de applicatie van single-user naar multi-user uitgebreid.

Lees meer….

Voor Retulp, ontwerper en fabrikant van duurzame drinkflessen en thermosbekers, heeft Certigon Retulp een e-commerce platform op basis van nopCommerce opgezet met een 2d en 3d product configuratie tooling voor weergave en personaliseren van producten in 3D. Ook zijn er processen geautomatiseerd.

Lees meer….

Voor multimediale uitgever van vakinformatie, Rendement, heeft Certigon een Service Bus architectuur ontwikkeld met diverse endpoints (microservices) die verwerkingen en koppelingen maken met de diverse andere systemen. Certigon heeft Rendement daarnaast meer inzicht gekregen in haar Bigdata met PowerBI.

Lees meer….

Certigon staat als ontwikkelaar aan de wieg van de JobIam matching webportal. Het platform is volledig RESTful API gebaseerd zodat koppeling met diverse andere systeem mogelijk zijn. De eerste 2 afnemers zijn de eigen portal en een mobile app die is ontwikkeld met Flutter (Google’s Mobile App SDK).

Lees meer….

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.