Een greep uit onze klantendatabase. De onderstaande projecten hebben wij gerealiseerd en zijn bovendien nog steeds bij ons in beheer.

Logo DOK13

 

 

Voor stichting DOK13 heeft Certigon een mobiele app voor hun bonnenadministratie ontwikkelt. Deze Power App is ontwikkelt binnen het powerplatform van Microsoft. Met de gebruiksvriendelijke app kunnen medewerkers van alle vestigingen eenvoudig met hun mobiele telefoon bonnetjes administreren en bewaren.

Lees meer….

 

 

Voor Evisiun Totaal Vastgoed Onderhoud BV heeft Certigon een Microsoft Silverlight applicatie M055 gemigreerd naar een webportaal die is ontwikkeld met .NET core 3.1. De applicatie wordt gehost op het cloudplatform Azure. Het selfservice webportaal wordt gebruikt door de beheerders van vastgoedobjecten en  afhandelaars voor het aanmaken en beheren en afhandelen van meldingen.

Lees meer….

 

 

Met het overnemen van het beheer van de Dashboard applicatie van E&M Consultants zijn er verschillende validatie ’s en analyses gedaan om data te controleren die naar de server verstuurd wordt. De inrichting van deze server volledig aangepast om een toekomstige release te vereenvoudigen. Ze kunnen nu met één druk op de knop een nieuwe versie naar alle portals uitrollen met minimale downtime. Een aantal nieuwe features (o.a. rapportages) zijn tevens toegevoegd.

Lees meer….

 

 

Certigon heeft voor Rotor hun 16-bit MS-DOS calculatieprogramma, die was gelinkt aan een MS Access database en draaide als een single user programma op een Windowscomputer (met een verouderde versie van Windows) een nieuwe applicatie ontwikkeld. Hierbij is data webbased toegankelijk gemaakt is de applicatie van single-user naar multi-user uitgebreid.

Lees meer….

Voor multimediale uitgever van vakinformatie, Rendement, heeft Certigon een Service Bus architectuur ontwikkeld met diverse endpoints (microservices) die verwerkingen en koppelingen maken met de diverse andere systemen. Certigon heeft Rendement daarnaast meer inzicht gekregen in haar Bigdata met PowerBI.

Lees meer….

Bel ons gerust

055-8442674

Oude Beekbergerweg 19

7331 HL Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.