19 december 2019 Marketing team

Certigon staat in het MKB magazine!

Certigon realiseert exponentiële groei voor TMA met slimme IT-oplossingen”, kopt het artikel in het MKB Deventer magazine. We zijn trots op wat we met TMA hebben neergezet.

Wereldwijd wordt de TMA-methode in 11 talen aangeboden en zijn er, verspreid over de verschillende continenten, meer dan 500.000 personen gescreend. Het relatief kleine team van TMA bestaande uit 20 personen is hiervoor verantwoordelijk. Hoe dat kan?

Slimme IT-oplossingen bedacht in Apeldoorn.

Samen met TMA hebben wij slimme IT-oplossingen ontwikkeld. Met deze IT-oplossingen hebben zij hun unieke methode wereldwijd in de markt kunnen zetten. Via deze methode worden de talenten, de drijfveren, de motivaties en het ontwikkelpotentieel van medewerkers gemeten.

“We zijn het helemaal eens met wat Bastian in de laatste alinea van het artikel zegt.”

– Certigon –

“We zijn partners in business en dat is niet alleen op managementniveau zo, maar heel belangrijk vooral op de wederzijdse werkvloeren”, aldus Bastian Müller, CEO van TMA.

Ruim vijf jaar geleden kwam hij in contact met Certigon na een tip uit zijn netwerk. Het IT-werk werd tot dan toe in eigen beheer uitgevoerd en gezien de groei en toenemende complexiteit was hulp van een externe IT-partner welkom. En dat zijn we graag voor al onze klanten!

Aanbieding: gratis sparren over uw bedrijf 2.0

Spreekt deze case jou aan en ben je nieuwsgierig hoe je via IT tot exponentiële groei en/of strategisch concurrentievoordeel kunt komen. Vraag dan een sparringsessie aan via info@certigon.nl.

Je kunt het hele artikel hier online op bladzijde 39 lezen.

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.