Een greep uit onze klantendatabase. De onderstaande projecten hebben wij gerealiseerd en zijn bovendien nog steeds bij ons in beheer.

TMA heeft een systeem ontwikkeld voor strategisch talent management. Certigon heeft voor TMA een volledige webportal in een Microsoft Azure hosting omgeving gerealiseerd. Ook is er een API ontwikkeld voor koppelingen met Raet.

Lees meer….

Voor multimediale uitgever van vakinformatie, Rendement, heeft Certigon een Service Bus architectuur ontwikkeld met diverse endpoints (microservices) die verwerkingen en koppelingen maken met de diverse andere systemen. Certigon heeft Rendement daarnaast meer inzicht gekregen in haar Bigdata met PowerBI.

Lees meer….

LONKT is een digitaal platform waar vraag en aanbod van diensten en producten samenkomen en lokaal ondernemen wordt gestimuleerd. Partijen kunnen elkaar op een laagdrempelige manier vinden, contact leggen en deals maken. Certigon heeft een API ontwikkeld met GraphQL op basis van het .NET Core framework. De eerste applicatie die op deze oplossing is aangesloten is een inkoop matching tool.

Lees meer….

Certigon is de grote zus van JobIam en staat als ontwikkelaar aan de wieg van de JobIam vacaturematching webportal. Het platform is volledig RESTful API gebaseerd zodat koppeling met diverse andere systeem mogelijk zijn. De eerste 2 afnemers zijn de eigen portal en een mobile app die is ontwikkeld met Flutter (Google’s Mobile App SDK).

Lees meer….

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.