Software in beheer

Geen softwarebeheerder meer?
Onderneem actie!

Geen softwarebeheerder meer? Onderneem actie!

Natuurlijk weet elke professionele organisatie hoe belangrijk het is om (maatwerk) software regelmatig te updaten. Betrouwbare software is onontbeerlijk voor elke bedrijfsvoering. Maar wanneer een organisatie niet tevreden is of de programmeur of freelancer niet meer beschikbaar is dan kan deze betrouwbaarheid in het geding komen. In dat geval kunnen wij het beheer van de software overnemen. Wij kijken naar de wensen die er zijn met betrekking tot het beheer en maken vervolgens gezamenlijk een plan.

Geen half werk

Wij doen niet aan half werk en dus alvorens wij het beheer van de software overnemen doen we een grondige software inspectie. Zo is het voor ons duidelijk wat wij precies in beheer nemen en welke kosten de organisatie mag verwachten.

Als de software bij ons in beheer is genomen kunnen wij ook eventuele gewenste doorontwikkeling van de software doen. Certigon als softwarebeheerder zorgt er altijd voor dat er meerdere programmeurs zijn die kennis van het systeem hebben.

Certigon, jouw partner uit Apeldoorn (Stedendriehoek) staat klaar om samen te kijken naar jouw software beheer vraagstuk.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.