Software in beheer

Geen softwarebeheerder meer?
Onderneem actie!

Softwarebeheer; Zorg dat software altijd up to date is

Software ondersteunt jouw organisatie in de eerste instantie vanuit de basis van werkprocessen. Tevens zie je tegenwoordig dat het ook steeds vaker op de voorgrond wordt ingezet. Software stroomlijnt werkprocessen en ontsluit communicatie- en verkoopkanalen met jouw klanten. Betrouwbare software is daarom onontbeerlijk voor elke organisatie. Voor dit doel moet software goed onderhouden worden door het regelmatig updaten van (maatwerk) software. Dit snap jij natuurlijk heel goed!

Software onderhoud door software beheerder

Maar wat als de programmeur of freelancer die jouw software heeft gemaakt niet meer beschikbaar is voor softwarebeheer. En updates of upgrades niet meer worden uitgevoerd? Dan komt de betrouwbaarheid van jouw business behoorlijk in het geding. Of is jouw organisatie ondertussen zo groot geworden dat het jouw programmeur of freelancer boven de pet groeit? Het is dan goed om te weten dat het mogelijk is om software beheer door Certigon over te laten nemen. Wij kijken naar de wensen die er zijn met betrekking tot het beheer van de software en daarnaast kijken we ook altijd naar de kwaliteit van de software. Vervolgens maken we een gezamenlijk plan voor het in beheer nemen van de software. Eventuele toekomstige wensen en adviezen worden ook besproken. Het is mogelijk om met inzet van een brainstormsessie, begeleidt door Certigon, deze wensen verder aan te scherpen en uit te werken in een concreet plan.

Kwaliteit van software voor overname softwarebeheer

Zoals hierboven aangegeven kijken wij, voordat wij software van een derde partij in beheer nemen, altijd naar de kwaliteit van de software. Dit doen wij door het uitvoeren van een grondige software inspectie. Zo is het voor ons duidelijk wat wij precies in beheer nemen. Hierdoor kunnen wij je een goed beeld geven van de huidige en de toekomstige situatie en de te verwachten kosten.

Doorontwikkelen van software na overname voor softwarebeheer

Heb je al gelijk bij overnemen van de software door Certigon aangegeven dat je de software wilt doorontwikkelen? Dan gaan we na de daadwerkelijke overname en eventuele benodigde onderhoudswerkzaamheden van start met het doorontwikkelen van de software. Onze programmeurs hebben dan al de nodige kennis opgedaan over het systeem. Wat natuurlijk heel praktisch is voor het doorontwikkeltraject. Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat er meerdere programmeurs zijn ingewerkt in jouw systeem. Heb je al een brainstormsessie met ons gehad? Dan zullen wij deze verder uitwerken in een plan voor een ontwikkeltraject. Is dat nog niet het geval dan gaan we samen aan de slag om de plannen verder uit te werken, eventueel met inzet van een brainstormsessie.

Heb je dus geen softwarebeheerder meer? Of is jouw freelancer niet meer inzetbaar voor doorontwikkeling? Neem dan contact met ons op en samen kijken wij naar de mogelijkheden voor overname van softwarebeheer en software doorontwikkeling door Certigon.

Certigon is jouw softwarehuis in Apeldoorn en de Stedendriehoek

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.