Software ontwikkeling

High-quality en betaalbare software

Software dat staat als een huis

Software wordt in elke onderneming gebruikt. Echter soms voldoen de standaard software pakketten niet (volledig) aan de eisen van een organisatie of afdeling of er is voor de bedrijfsvoering geen standaard softwarepakket. In dat geval is maatwerk ontwikkeling van software misschien een optie. Wij kunnen diverse bestaande systemen koppelen óf een volledig nieuwe oplossing ontwikkelen.

Expertise

Bij Certigon beschikken wij over zoveel ervaring, kennis en kunde dat wij altijd een kwalitatief hoogwaardige softwareoplossing kunnen leveren. En dit voor een goede prijs! Door onze jarenlange expertise is onze software gebruikersvriendelijk, veilig, schaalbaar. Én wij kunnen een zeer goede performance garanderen!

Projecten

Of je nu opzoek bent naar één programmeur voor een kortlopend software ontwikkeltraject of naar een team voor een langdurig project. Voor beide kun je bij ons terecht. Is je huidige software leverancier/ontwikkelaar/programmeur (freelancer) niet meer beschikbaar of ben je niet tevreden? Wij kunnen het beheer en de doorontwikkeling van jouw software oplossing overnemen.

Voor specifieke informatie over onze software diensten verwijzen we je graag door naar de onderstaande diensten pagina’s:

Proef maar

Bij nieuwe klanten hanteren wij een proefperiode van twee maanden. Voorafgaand aan deze proefperiode bepalen wij samen met de klant een aantal factoren waarop een evaluatie van deze eerste twee maanden kan worden gebaseerd. Tijdens deze evaluatieperiode factureren wij onze uren tegen een gereduceerd tarief. Wanneer blijkt dat wij niet hebben voldaan aan de afspraken vastgelegd voor de proefperiode dan blijft het bij dit gereduceerde tarief. Als blijkt dat wij de werkzaamheden tijdens deze proefperiode wel naar tevredenheid hebben uitgevoerd dan sturen wij een aanvullende factuur voor het normale tarief. Zo kan een klant proeven van onze diensten.

Wij leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs, gegarandeerd! Er zijn ook oplossingen mogelijk die 5 tot 10 jaar garantie kunnen bieden. Vraag naar de voorwaarden.

Certigon is uw software specialist in Apeldoorn, Deventer en Zutphen, ook wel de Stedendriehoek genoemd.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.