Software ontwikkeling

High-quality en betaalbare software

Software ontwikkeling voor elke organisatie

Kom je tot de conclusie dat standaard softwarepakketten niet of niet helemaal aan de eisen van jouw organisatie of afdeling voldoen? Of bestaat er voor jouw specifieke type bedrijfsvoering gewoonweg geen standaard softwarepakket? In dat geval is het goed om te weten dat maatwerk software een realistische en vaak zelfs hele betaalbare optie is. Je hebt hierbij de keuze voor het laten ontwikkelen van een volledig nieuwe softwareoplossing of door bijvoorbeeld koppelingen te laten maken tussen bestaande en nieuwe systemen.

Hoe de juiste softwareoplossing kiezen?

Omdat wij snappen dat het lastig is om zelf de beste software-oplossing voor jouw organisatie te kiezen kun je Certigon inzetten als strategisch partner. Samen nemen we een kijkje in de keuken van jouw bedrijf. Door middel van brainstormsessies adviseren we je over de doelen en de functionaliteiten van jouw vraag. Hieruit volgt voor ons een duidelijk beeld en kunnen wij heel realistisch stellen welke aanpak het beste is voor jouw organisatie. En uiteraard geven wij een helder inzicht in wat de kosten zijn van het software ontwikkeltraject.

Software-ontwikkeling onderbrengen bij Certigon

Of het nu gaat om een kortlopend software ontwikkeltraject of om een langdurig project, bij Certigon kijken we naar de complexiteit en tijdsdruk van een project. Op basis hiervan worden in overleg met de klant teams samengesteld en uren ingepland. Wij rekenen jou als klant ook tot onderdeel van het team. We zijn uiteindelijk gezamenlijk verantwoordelijk voor het resultaat. Tijdens de software ontwikkeltrajecten werken wij met een helder en doordacht plan waarin alle functionaliteiten duidelijk zijn omschreven. Door middel van backlogs worden items uitgevoerd tijdens de ontwikkeling. Met het plannen van sprints die de klant zelf kan prioriteren leggen we elke tussentijdse oplevering voor productie eerst ter review aan de klant voor. Na oplevering wordt de software getest en worden eventuele bugs opgelost.

Software ontwikkelt door andere partij overnemen

Het is mogelijk om onderhoud en doorontwikkeling van reeds bestaande maatwerk softwarepakketten over te laten nemen door ons. Het kan immers voorkomen dat een leverancier niet meer bestaat of doordat een freelancer niet meer beschikbaar is voor onderhoudswerk of dat deze geen doorontwikkeling meer doet. In dat geval kunnen wij na het beoordelen van de kwaliteit van de software een advies geven over overname door Certigon.

Expert in software

Wil je meer weten over Certigon als strategisch partner? Lees meer over onze softwareontwikkelaars en onze werkwijze. Op onze blogpagina lees je interessante tips en onze visie op actualiteiten.

Voor specifieke informatie over onze software diensten verwijzen we je graag door naar de onderstaande diensten pagina’s:

Certigon is jouw software specialist in Apeldoorn, Deventer en Zutphen, ook wel de Stedendriehoek genoemd.

Bel ons gerust

055-8442674

Oude Beekbergerweg 19

7331 HL Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.