3 september 2020 Marketing team

Softwareontwikkelaars uit Apeldoorn en omstreken: Certigon zoekt jullie!

Wij zijn supertrots dat onze groeistrategie werkt. We halen met ons sales- en marketingteam hele gave en vernieuwende projecten binnen. Ons ontwikkelteam werkt dagelijks aan deze mooie opdrachten voor onze diverse klantenportefeuille. We willen ons ontwikkelteam graag uitbreiden om aan de groeiende vraag naar maatwerk oplossingen te kunnen voldoen. Daarom zoeken wij collega softwareontwikkelaars die willen werken aan innovatieve 3d commerce projecten, IoT oplossingen en allerlei andere maatwerk oplossingen.

Certigon als werkgever

Natuurlijk wordt er hard gewerkt bij Certigon en verwachten we van onze ontwikkelaars dat ze slim en secuur te werk gaan. Maar wij vinden het daarbij ook heel erg belangrijk dat je doet waar je goed in bent en dat je je kunt blijven ontwikkelen. Daarom garanderen wij een uitdagende en inspirerende werkplek met een relaxte en informele sfeer. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er volop studiemogelijkheden. Je presteert tenslotte het beste als je het naar je zin hebt en voldoende uitgedaagd wordt.

Softwareontwikkelaar: Wat weet je van….

Ben je een duizendpoot? Fantastisch! Maar weet je veel van één ding of van alles een beetje? Dan horen we het ook graag! Ben je bekend met .NET framework 4.6 of hoger? Weet je best wat van .NET Core 2, ASP.NET MVC of SQL Server. Zegt RESTful API, HTML, CSS3, JQery of Knockout je meer dan iets? Ook voor ervaren PHP developers hebben wij plek. Wij hebben namelijk geregeld uitdagende PHP projecten. Én daarbij krijg je bij ons de mogelijkheid om eventueel ook een uitstapje te maken naar .NET projecten. Vind je daarnaast leuk om je te verdiepen in de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wil je ook nog eens een stap verder en info hierover delen met de andere softwareontwikkelaars en de rest van ons team tijdens de 2 wekelijkse FYI teammeeting? (alleen als je het leuk vindt hoor?) Dan willen we graag meer horen over jouw liefde voor het vak!

Het sollicitatietraject voor softwareontwikkelaars

Als je ons hebt gevonden en besluit te solliciteren dan volgt er eerst een telefonisch gesprek met Amir. Amko is de CEO van Certigon. Hij weet natuurlijk alles over Certigon dus dit gesprek is een goed moment om elkaar “af te tasten” en de eerste vragen te stellen.

Persoonlijk gesprek

Daarna volgt er een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Uiteraard houden we ons hierbij aan de coronamaatregelen. Dit gesprek is om jouw ervaring en jouw wensen te bespreken en om je alvast een inkijkje te geven in ons kantoor. Je ziet waar je eventueel komt te werken en wie je collega’s kunnen worden.

Technische test

We vragen je die dag ook om een tweetal testen te doen. De eerste test is een technische test. Bij deze test richten wij ons op de programmeertalen die jij aangeeft te beheersen. We gebruiken het om te kijken waar je op dit moment staat. We bespreken nadien de uitslag en de ontwikkelpotentie van deze en andere programmeertalen. De test is voor ons belangrijk omdat het een indicatie geeft, maar het is niet persé doorslaggevend. We willen namelijk ook weten wie jij bent en waar jouw softskills liggen. Daarom doe je ook een tweede test.

Kerncompetenties en potentie

Bij deze test gaan we ons richten op jouw kerncompetenties. Met deze test leren wij meer over jouw innerlijk. Wat jouw ideale werkplek is. Hoe we het beste met jou kunnen communiceren, maar ook wat jouw valkuilen zijn. Uit deze test kunnen wij ook verbeterpunten halen waar we op kunnen trainen, zodat jij een nog betere ontwikkelaar wordt. Of bij veel potentie stomen we je klaar om zelfstandig projecten met klanten op te pakken of misschien wel voor Teamlead. Het helpt ons dus goed om in te schatten of je past bij ons team voor nu en in de toekomst. We willen namelijk dat jij bij ons op je plek zit en dat we nog lang samen kunnen werken.

Wil je meer weten over de vacature? Kijk dan hier. Direct solliciteren kan hier

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.