Klantcase

Certigon ontwikkelt TMA-methode platform

Ken jij Talenten Motivatie Analyse (TMA)? TMA verbindt organisaties met medewerkers en helpt jaarlijks meer dan 200.000 mensen in Nederland hun talenten, competenties en carrière te ontwikkelen door positieve psychologie. Het online portaal is ontwikkeld en gebouwd door Certigon.

Certigon samen met TMA

Het portaal is helemaal vernieuwd en AVG-proof gemaakt. “Privacy is belangrijk. Veiligheid van de gegevens staat voorop”, vertelt Bastian. “Wij hebben bij TMA vanaf het begin in de Cloud gewerkt. Je hebt alleen een internetverbinding en e-mailadres nodig.” Dankzij de goede architectuur en innovatieve technieken heeft het portaal een hele nieuwe look en feel gekregen.

Het doel van de techniek is dat het makkelijk inzetbaar is op grote schaal, maar de uitstekende performance intact blijft. “Wij voeren niet alleen een gegeven opdracht uit, maar denken ook mee in het bestaande (of nieuwe) businessmodel”, legt Amko Hartman uit.

"Wij denken strategisch mee. Zo kunnen we onderzoeken of een bepaalde opdracht wel realistisch is om uit te voeren. Het gaat dus veel verder dan alleen het bouwen van een platform"

Dit  is ook de reden dat er geregeld een aantal werknemers van TMA op het kantoor van Certigon zitten. “Het is belangrijk om fysiek dicht bij elkaar te zitten. Dat stimuleert de creativiteit en innovaties”, aldus Amko. Bastian ervaart de samenwerking met het softwarebedrijf als zeer prettig en open: “De samenwerking is echt fantastisch, omdat we een partij hebben die meedenkt met onze wensen en ideeën. Hierdoor kunnen we snel schakelen wanneer je wensen veranderen op basis van de marktbehoefte en het voortschrijdend inzicht.”

TMA

“We hadden het portaal zelf gebouwd en in beheer”, aldus Bastian Müller, CEO van TMA. “Wij kozen 5 jaar geleden voor een samenwerking met Certigon, omdat techniek een essentieel onderdeel is om onze TMA-methode naar de mensen toe te brengen.”

TMA

De TMA Methode is een psychologische methode en ondersteunt zowel medewerker als managers met heldere en positief geformuleerde selectie-, ontwikkeling- en coaching instrumenten.

Deze methode wordt aangeboden via een online portaal voor zowel groepen als individuen. De methode bevat een onlineservice voor strategisch en continue talent- en competentie management, team instrumenten, 360 graden feedback, loopbaancentra, TMA Talentenanalyses, MD Trajecten, mobiliteitsvraagstukken, coaching en beroepskeuze.

De basis van TMA-methode is de koppeling van individuele talenten aan professionele gedragsindicatoren, op basis van competenties en resultaatgebieden. Het doel is om mensen en organisaties beter op elkaar te laten aansluiten door de medewerkers te stimuleren tot verdere ontwikkelingen van skills en interesses.

De TMA Methode is het complete Talent Management Systeem op basis van positieve psychologie, gebruikt voor werving, selectie, ontwikkeling en loopbaanadvies.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.