22 oktober 2020 Nina Peeters

Uit de crisis innoveren met IT

Geen ondernemer ontkomt aan de gevolgen van de pandemie. Iedereen moet ermee dealen. Zie het daarom juist als een kans om te innoveren en te vernieuwen met IT. Zo adviseerde TNO recent om versneld te investeren in onderzoek en innovatie om ons zo “uit de coronacrisis te innoveren”. Schep nieuwe inzichten in efficiency en kostenbesparing juist door te investeren. Zorg dat jouw organisatie blijft draaien ongeacht wat er op jouw pad komt. Naast het leasen van maatwerk software is er nóg een mogelijk om op flexibele basis om te springen met jouw (maand) budget voor investeringen: Developement as a Service.

Investeren in eigen softwareontwikkelaars is kostbaar en niet altijd nodig. Wil je innoveren en een IT project opzetten om een verbeterslag te maken of om kennis te borgen, maar mis je de mankracht om dit te realiseren? Wil je zelf de regie over software ontwikkeling houden? Jij bepaalt wat, wanneer en door wie wordt ontwikkeld! Met onze nieuwe dienst Development as a Service (DaaS) huur je onze kennis, kunde en expertise in en bepaal jij per ronde of je onze software developers nog nodig hebt!

Reserveer onze ontwikkelaars die voor jouw bedrijf klaarstaan

DaaS: innoveren met IT

Kies je voor Certigon als jouw IT innovatiepartner dan gaan we tijdens korte, dynamische en cyclische ontwikkelperiodes met jou aan de slag om het gestelde doel te behalen. Dit is een korte termijn periode van een aantal weken waarin iedereen naar dat doel toewerkt.

Is het behaald en moet er een volgend doel gesteld worden? Dan huur je onze ontwikkelaars gewoon nog een keer in. Ben je klaar en heb je Certigon niet meer nodig? Dan eindigt onze samenwerking. Je zit niet vast aan ellenlange ingewikkelde contracten maar je betaalt alleen voor wat je afneemt. Wij hanteren een vast tarief per ronde dus je komt ook niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Certigon’s software developers zijn al voor enkele dagen in te huren en zorgen altijd voor de kennisborging.

Flexibele innovatie

Development as a Service biedt de uitkomst voor bedrijven die flexibel willen opschalen in hun software capaciteit, activiteiten en kennisborging.

Development as a Service

Vanuit Certigon zijn er altijd twee ontwikkelaars die aan een DaaS traject worden gekoppeld en kennis van zaken hebben. Mocht iemand onverhoopt uitvallen, dan hebben wij een tweede developer achter de hand om het stokje over te nemen. Het is vooral interessant voor organisaties die maandbudgetten hebben, een sterke wisseling in werkdruk ervaren, een instabiele software afdeling hebben of de software ontwikkeling outsourcen naar het buitenland.

Wij bieden een flexibel innovatief product aan waarbij we het belangrijk vinden om betrokken te blijven bij onze klant en het project.

Elke 2 weken is er een meeting tussen Certigon en de klant om de voortgang te evalueren en eventuele verrassingen snel het hoofd te kunnen bieden. Tijdens zo’n meeting bespreken we ook of de klant behoefte heeft aan een eventuele vervolgronde of dat het niet nodig is.

Serie “Innovatie”

Certigon is constant bezig met doorontwikkeling van het dienstenpakket. Steeds weer worden de grenzen van het mogelijke voor onze klanten opgezocht. Daardoor groeien wij weer in onze ontwikkeling en komen er ook steeds nieuwe diensten en ideeën bij in ons dienstenpakket.

Lees ook de andere twee blogs van ons waarin we ons richten op ons nieuw aangevulde dienstenpakket. Het blog van vorige week ‘Maatwerk software leasen‘ en het blog dat volgende week verschijnt over onze ‘software voor Smartgrids’.

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.