20 augustus 2020 Nina Peeters

Vermijd hoge werkdruk met DaaS!

“45 procent van IT’ers ervaart werkdruk als (te) hoog. Onderbezetting en onrealistische planningen nekken IT’ers.” Dat is de kop van het artikel in AG Connect van 20 augustus 2020. Dat de IT sector kampt met tekorten is niks nieuws, maar dat de werkdruk zo hoog ligt is een “wake up call”. AG Connect en Berenschot hebben het jaarlijkse salarisonderzoek onder ruim 1800 IT’ers gehouden. Daaruit komt naar voren dat het gebrek aan collega’s, het aantal uren en een droomplanning de meest voorkomende redenen zijn voor de hoge werkdruk. Staat het werk tot de lippen van jouw IT’ers? Heb je weleens gedacht aan het inhuren van een “flexibele schil”?

Flexible schil

Zijn jouw IT’ers te druk bezet, maar wil je wel stappen zetten op het gebied van softwareontwikkeling? Laat je dan niet tegenhouden door deze (tijdelijke) situatie. Er is een oplossing waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Bij Certigon noemen wij dit ‘Development as a Service’ oftewel DaaS. Wij bieden namelijk een flexibele schil ter aanvulling op jouw bestaande IT’ers.

“DaaS is handig voor bedrijven die flexibel willen opschalen in hun software capaciteit en kennisborging.”

Certigon

Development as a Service

Je wilt iets laten ontwikkelen voor jouw bedrijf, zoals een pilot of een prototype van een softwarepakket, maar zitten al jouw werknemers tot over hun oren in al bestaande projecten? Dan is het vanaf nu mogelijk om ontwikkelaars van Certigon in te huren om jouw afdeling aan te vullen.

Wij bieden onze kennis, ervaring en expertise aan als een ‘Service’ met DaaS.

Certigon

Je neemt ze niet aan voor onbepaalde tijd, maar huurt ze in per cyclus waarin jouw product wordt ontwikkeld. Heb je iemand nodig voor een kortere periode of blijkt juist dat het langer duurt? Dat is geen probleem. Onze ontwikkelaars zijn al voor enkele dagen in te huren en dit zonder langdurige contracten, maar wel met kennisborging.

Visie van Certigon

Kwaliteit en werkplezier staan hoog in het vaandel van ons bedrijf. Daarom worden onze ontwikkelaars voor 80% van hun uren ingeroosterd voor geplande werkzaamheden voor klanten en kunnen zij de overige 20% vrij besteden aan eigen projecten of hun ontwikkeling. Daarnaast wordt er kritisch gekeken naar de haalbaarheid van projecten en planningen.

“We vinden het belangrijk om kwaliteitswerk af te leveren, maar dat moet niet ten koste gaan van het werkplezier van onze ontwikkelaars.”

Software moet geen hoofdpijndossier worden, voor u of uw medewerkers. Voorkom ziekte, kies DaaS! Kom langs om jouw vragen te stellen. Wij bekijken samen of we brainstormsessies plannen of direct oplossingen kunnen bieden.

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.