6 februari 2020 Nina Peeters

We hebben onze eerste ‘Certified nopCommerce developer’ in huis!

Ontmoet Bert Kooij. Bert is software ontwikkelaar bij Certigon en heeft begin februari het certificaat ‘Certified nopCommerce Developer’ gehaald. De behaalde nopCommerce certificering is op basis van de nieuwste nopCommerce-versie. Dus dit is een goede test voor de vaardigheden en de kennis van de ontwikkelaar. Wij feliciteren Bert met zijn behaalde certificaat!

 “Ik ben blij dat we met deze certificering kunnen aantonen dat klanten op onze kennis en professionaliteit kunnen vertrouwen. Daarnaast kunnen we nu volmondig zeggen: wij zijn hierin gespecialiseerd.”

Bert

Kennis van zaken

NopCommerce is bij uitstek geschikt om een e-commerceplatform op te bouwen. En met deze certificering op zak kan Certigon producten ontwikkelen die nog beter aansluiten bij de wensen van de klanten. Daarnaast staat de ontwikkelaar sterker in zijn adviserende rol, omdat hij kan aantonen dat hij kennis van zaken heeft wat betreft nopCommerce.

“Ik verdiep me graag in nieuwe technieken. Daarnaast ben ik extra geïnteresseerd in backend en complexe oplossingen.”

Bert

Volgende stap in nopCommerce

Het examen vormde voor Bert geen probleem. Dankzij zijn ervaringen met het ontwikkelen van complexe nopCommerce oplossingen, is het behalen van dit certificaat hem moeiteloos verlopen. Hiermee kunnen hij en Certigon aantonen de actuele kennis van nopCommerce in huis te hebben. De volgende stap is het behalen van het certificaat door andere ontwikkelaars van het bedrijf! Daarna gaan we door met het behalen van een nopCommerce Solution Partnership voor Certigon. 

Lees meer over de voordelen van een nopCommerce certificering!

De wereld van nopCommerce groeit elke dag. Meer en meer winkeleigenaren maken kennis met nopCommerce naarmate meer ontwikkelaars het gaan gebruiken. Voor het wederzijdse voordeel van winkeleigenaren en ontwikkelaars kondigen we graag de certificeringstest voor nopCommerce-ontwikkelaars aan. Deze test is ontworpen om de vaardigheid van ontwikkelaars in nopCommerce en hun vaardigheden als nopCommerce-ontwikkelaars te verifiëren, waardoor ze officiële erkenning en bewijs krijgen.
(bron:nopcommerce)

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.