Webapplicatie ontwikkeling

Interactief automatiseren

Interactief automatiseren

Een webapplicatie of webportaal is een dienst of ondersteuning die je via het internet aan je klanten of interne organisatie aanbiedt. Het enige wat je gebruikers nodig hebben is een internetverbinding en een browser. Certigon ontwikkelt jouw eigen maatwerk webapplicatie of webportaal vanuit een bedrijfskundig perspectief. Doordat wij niet alleen technisch gedreven software ontwikkelaars in dienst hebben, maar ook bedrijfskundig onderlegde programmeurs kunnen wij vanuit bedrijfskundig perspectief meedenken en de meest optimale webapplicatie ontwikkelen.

Vaak zien we dat alleen een webportaal of webapplicatie niet meer voldoende is. Vaak zijn er diverse koppelingen nodig in de vorm van API’s of is ondersteuning van een mobiele app vereist. Wij zijn een fullservice softwarehuis en beheersen alle benodigde disciplines. Wij kunnen een totaalpakket leveren en daarmee organisaties die hiermee worstelen geheel ontzorgen.

Een webportaal wordt steeds vaker met een mobiel device (tablet, telefoon) benaderd. Daarom ontwikkelen wij webportalen altijd mobile first.

Met het investeren in de ontwikkeling van een webapplicatie bespaar je kosten doordat mensenwerk uit handen wordt genomen en bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd waardoor ze sneller verlopen en er minder kans op menselijke fouten ontstaat.

Hoe gaat de ontwikkeling van een webapplicatie of webportaal in zijn werk

Na het uiteenzetten van jouw vraagstuk werken we toe naar een concept. We benaderen webapplicaties vanuit de processen die je wilt ondersteunen en houden de gebruikersvriendelijkheid hierbij altijd in de gaten. We beschrijven eerst welke processen de applicatie dient te ondersteunen en kijken dan samen naar het UX-Design (hoe het eruit moet gaan zien).

Tijdens, maar ook na de ontwikkeling van een webapplicatie, komen er vaak nieuwe ideeën. Wij zeggen altijd: ‘zien doet denken’. We zien een eerste versie van een webapplicatie dan ook als een fundament waarop kan worden doorontwikkeld, ‘growing to mature software’.

Proef maar

Bij nieuwe klanten hanteren wij een proefperiode van twee maanden. Voorafgaand aan deze proefperiode bepalen wij samen met de klant een aantal factoren waarop een evaluatie van deze eerste twee maanden kan worden gebaseerd. Tijdens deze evaluatieperiode factureren wij onze uren tegen een gereduceerd tarief. Wanneer blijkt dat wij niet hebben voldaan aan de afspraken vastgelegd voor de proefperiode dan blijft het bij dit gereduceerde tarief. Als blijkt dat wij de werkzaamheden tijdens deze proefperiode wel naar tevredenheid hebben uitgevoerd dan sturen wij een aanvullende factuur voor het normale tarief. Zo kan een klant proeven van onze diensten.

Wij leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs, gegarandeerd! Er zijn ook oplossingen mogelijk die 5 tot 10 jaar garantie kunnen bieden. Vraag naar de voorwaarden.

Wij staan voor u klaar om een webapplicatie voor u te ontwikkelen. Certigon is uw software specialist in Apeldoorn, Deventer en Zutphen, ook wel de stedendriehoek genoemd.

Voor meer informatie over andere software ontwikkel diensten verwijzen wij u graag de pagina softwareontwikkeling. Voor referenties kunt u onze referentie pagina bekijken.

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.