Webapplicatie ontwikkeling

Interactief automatiseren

Webapplicaties via een browser met elk apparaat toegankelijk

Wil jij jouw dienst of product eenvoudig ontsluiten voor jouw interne organisatie of voor de klant? Dan kun je een applicatie laten bouwen die via een webbrowser kan worden benaderd. Dit noemen we dan een webapplicatie of webportaal. Een webapp (kort voor webapplicatie) is een applicatie die je niet via de mobiele stores hoeft uit te geven, want het is zowel via een desktop als mobiel “responsive” te benaderen via een portaal op je website. Een webportaal wordt steeds vaker met een mobiel device (tablet, telefoon) benaderd, daarom ontwikkelen wij webportalen altijd mobile first!

Een webapp laten bouwen

Starten met van het ontwikkelen van een eigen webportaal kan best ingewikkeld zijn. Certigon ondersteunt je met het proces van het ontwikkelen van jouw eigen maatwerk webapplicatie of webportaal vanuit een bedrijfskundig perspectief. Doordat wij niet alleen technisch gedreven software ontwikkelaars in dienst hebben, maar ook bedrijfskundigen kunnen wij vanuit bedrijfskundig perspectief meedenken en de meest optimale webapplicatie ontwikkelen. Verder ontwikkelen wij altijd API first. Dit houdt in dat wij altijd een volledige API opleveren van jouw applicatie. Hiermee kunnen wij andere systemen aankoppelen.

Extra API ontwikkelen

Aanvullend aan het ontwikkelen van een webapplicatie zijn extra koppelingen (in de vorm van API’s) soms nodig om processen goed te structureren en optimaliseren. Immers wil je met het investeren in de ontwikkeling van een applicatie uiteindelijk geld besparen. Daarom moet je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk handmatige taken uit handen wordt genomen en bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd. Het is verstandig om koppelingen te maken tussen de verschillende systemen die je gebruikt in jouw organisatie. Zo verlopen processen sneller en is er minder kans op menselijke fouten.

Toch een mobiele app laten ontwikkelen

Misschien wordt er tijdens onze brainstormsessie duidelijk dat er toch ondersteuning van een mobiele app vereist is. Dan kunnen wij hierin natuurlijk ook adviseren en zelfs ontwikkelen. Wij hebben namelijk veel ervaring in het maken van mobiele applicaties. Wij zijn in meerdere ontwikkelplatformen gespecialiseerd. Bovendien volgen wij nieuwe ontwikkelingen binnen deze technologie/platformen al in de alpha en de beta fase. Dus voordat een ontwikkelplatform op de markt is weten wij al hoe en waar we de nieuwste tools op kunnen inzetten. Wij kunnen als softwareontwikkelaars een totaalpakket adviseren en leveren!

Wij staan voor je klaar om een webapplicatie voor je te ontwikkelen. Certigon is jouw software specialist in Apeldoorn, Deventer en Zutphen, ook wel de stedendriehoek genoemd.

Voor meer informatie over andere software ontwikkel diensten verwijzen wij je graag de pagina softwareontwikkeling. Voor referenties kun je onze referentie pagina bekijken.

Bel ons gerust

055-8442674

Oude Beekbergerweg 19

7331 HL Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.