Werken bij Certigon?

Certigon is al jaren dé IT partner voor het (groot) MKB. En daar zijn wij trots op!
Wij adviseren en begeleiden MKB organisaties bij software ontwikkeltrajecten. Wij ontwikkelen maatwerk software met passie en gebruiken vaak de nieuwste technieken. Voor een succesvolle, toekomstbestendige bedrijfsvoering is maatwerk software onmisbaar. En met maatwerk bedoelen wij ook echt maatwerk! Onze diepgaande kennis van het programmeren zetten wij in om in de specifieke behoefte aan optimalisatie van werkprocessen binnen verschillende branches te voorzien.

De kwaliteit van de software is ons handelsmerk en onze ontwikkelaars krijgen hier ook de tijd voor van ons en van onze klanten. Certigon zorgt ervoor dat falende softwarepakketten niet langer een issue zijn.

Wij werken constant aan verbetering en vernieuwing. Zo zijn wij onlangs Silver partner van Microsoft geworden en de volgende stap is natuurlijk Gold partner.

Goed om te weten is dat onze ontwikkelaars geen extra (overwerk) uren maken. Daarnaast is er bij Certigon veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er ruime studiemogelijkheden voor de medewerkers van Certigon.

Klik hier om naar al onze vacatures te gaan.

Bel ons gerust

055-8442674

Oude Beekbergerweg 19

7331 HL Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

CONTACT

Stuur ons een bericht, bel ons of kom langs.