10 tips om zelf succesvol aan de slag te gaan met Business Intelligence

Business intelligence, ook wel afgekort als BI, maakt data visueel inzichtelijk in een eigen dashboard.

Wat ontdek je in deze gratis whitepaper?

In deze whitepaper geven we je 10 tips om zelf aan de slag te gaan met Business Intelligence (BI). Je ontdekt onder andere dat je beter klein kunt beginnen, BI-data het beste kan visualiseren en dat je niet direct hoeft te investeren in technische programmeeropleidingen of ingewikkelde BI-systemen.

Haal meer uit je data!

"Door gebruik te maken van Business Intelligence zijn wij in staat om beslissingen te nemen gebaseerd op cijfers. Certigon heeft ons geholpen om meerdere systemen aan elkaar te koppelen en onze data inzichtelijk te maken."

Frank van der Pot - Nasano

Bel ons gerust

055-8442674

Wilmersdorf 29

7327 AD Apeldoorn

Maandag - Vrijdag

08:00 – 17:00

Stuur een bericht

info@certigon.nl

Slim ondernemen met BI

Organisaties verzamelen veel informatie via verschillende kanalen. Daarom weet je weet meer van een (potentiele) klant dan je denkt. Wanneer je deze data optimaal wilt gebruiken kun je kiezen voor Business Intelligence. Business Intelligence (BI), staat voor het verzamelen van gegevens binnen het eigen datadomein. Met BI wordt de data uit de bedrijfsprocessen inzichtelijk gemaakt. Daarna wordt het omgezet in informatie. Hierop kun je meten en sturen. Zo leidt Business Intelligence tot verhoogde kennis van de processen, klanten en organisatie. Hieruit volgt het aanzetten tot adequate actie gefundeerd door feiten.